Superpesis ja Ticketmaster Suomi laajaan yhteistyöhön – myös Jymyn lippukauppa siirtyi Ticketmasteriin

Superpesis ja Ticketmaster Suomi ovat sopineet yhteistyöstä, jossa Ticketmaster Suomi toimii Superpesiksen virallisena lipunmyyntikumppanina.Ticketmaster toimii myös Jymyn kausikorttien, ottelu- ja tapahtumalippujen uutena kotipesänä!

Ticketmaster Suomi ja Superpesis kehittävät yhdessä Superpesiksen digitaalista asiakaskokemusta lipunmyynnin ja kausikorttien saralla. Superpesikselle tuotetaan käyttöön kausikorttiapplikaatio, joka mahdollistaa pesisfaneille sujuvan kausikorttikokemuksen.

– Hienoa päästä yhdessä Ticketmasterin kanssa kehittämään pesisyleisölle sujuvia ja monipuolisia lippupalveluita. Yhteistyön avulla pystymme nousemaan uudelle tasolle palveluissa, joista on varmasti hyötyä niin lipunostajille kuin seuroillekin, sanoo Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Vesa Rämet.

Sovellus yhtenäistää Superpesiksen asiakaskokemusta, datan käsittelyä sekä brändiä. Sovellus toimii Superpesikselle myös markkinointialustana. Yhtenäistetty lipunmyyntidatan keruu ja analysointi mahdollistaa Superpesiksen palveluiden kehityksen niin ennakkolipunmyynnissä kuin ottelutapahtumissa.

Niin ikään keskitetty ottelulipunmyynti yhtenäistää sarjan brändiä ja tuo joukkueiden lipunmyynnin löydettävyyden uudelle tasolle. Mukana lipunmyyntikumppanuudessa kaudesta 2023 alkaen ovat miesten joukkueista Sotkamon Jymy, Joensuun Maila, Seinäjoen JymyJussit, Koskenkorvan Urheilijat, Pattijoen Urheilijat, Kempeleen Kiri sekä Alajärven Ankkurit. Myös vuosittain järjestettävän Itä-Länsi -pesäpallotapahtuman liput ovat myynnissä Ticketmasterilla.

– Olemme todella vaikuttuneita lajin suosiosta ja potentiaalista nousta vieläkin korkeammalle tasolle lähitulevaisuudessa kaiken kansan suosikkilajina. Odotamme innoissamme kauden 2023 starttia Superpesiksen virallisena lipunmyyntikumppanina. Tulevan 5-vuotiskauden aikana panostamme lipunmyyntikumppanuuden myötä Superpesiksen digitalisointiin. Kehitämme Superpesikselle moderneja digitaalisia palveluita mahdollistaen ottelutapahtumien tarjonnan ja sujuvuuden parantamisen kokonaisvaltaiseksi elämykseksi, Ticketmaster Suomen Senior Director Petri Lehtoranta sanoo.

Superpesiksen kausikorttimyynti käynnistyy Ticketmasterin verkkokaupassa keväällä 2023. Verkkokaupassa myydyt kausikortit siirretään sovellukseen ennen kauden alkua. Kortit ovat käytettävissä sovelluksessa kauden alkaessa. Sotkamon Jymyn kausikortit löytyvät jo osoitteesta www.ticketmaster.fi/sotkamonjymy. Yksittäisten ottelulippujen myynti alkaa helmikuun puolivälissä, joten kausikortit kannattaa hankkia ennen sitä, sillä yksittäiset runkosarjan kotiottelut tullaan perinteisesti myymään vahvasti etukäteen jo näin talvella.