Superpesis näkyy jatkossakin televisiossa

Superpesisotteluita lähetetään jatkossakin Nelonen Median tuottamana. Alkavalla kaudella nähdään pudotuspelisarjojen pituudesta riippuen 12-15 suoraa lähetystä Nelonen Pro –kanavilla, minkä lisäksi laadukkaat nettilähetykset täydentävät monipuolista tarjontaa.

Sekä naisten että miesten loppuottelusarjat televisioidaan kokonaisuudessaan suorina lähetyksinä. Lisäksi Nelonen Pro 1:llä ja 2:lla lähetetään kolme runkosarjan ottelua, naisten ja miesten Itä-Länsi-ottelut, 1-2 puolivälieräottelua ja 2-3 välieräottelua. Runkosarjan näkyvyyden täydentävät suorat nettilähetykset, joista seitsemän ensimmäistä julkaistaan tässä vaiheessa.

– Tiedämme vuosien yhteistyön kautta Nelonen Pron laadukkaan toiminnan tason. Ottelulähetykset ovat ensi arvoisen tärkeitä niin kannattajille, yhteistyökumppaneille, urheilun ystäville ylipäätään kuin joukkueille itselleenkin, joten halu panostaa niihin on kova. Netin mahdollisuudet täydentävät erittäin hyvin television tarjonnan, Superpesiksen toimitusjohtaja Jussi Pyysalo kiittelee.

– Superpesis on ottanut vahvoja askelia eteenpäin sähköisen viestinnän puolella. On ilo jatkaa hyvää yhteistyötä ja kehittää palveluamme edelleen, Nelonen Median urheilupäällikkö Jorma Paakkari toteaa.

Nelonen Median ja Superpesiksen sopimus on kolmivuotinen. Tarkemmat tiedot nettilähetysten ja –pakettien hinnoista tiedotetaan myöhemmin.

Nelonen Pron tv-ottelut runkosarjassa (miesten Superpesis)

Ke 22.5. Sotkamo-Hyvinkää, pelataan Helsingissä
To 27.6. 1. valintakierrosottelu
Ti 6.8. Runkosarjan viimeisen kierroksen ottelu

Ensimmäiset netti-tv-lähetykset

La 25.5. MansenRäpsä-Vuokatti 12.00, naiset
La 25.5. Sotkamo-Kouvola 16.00, miehet, pelataan Tampereella
Su 2.6. Koskenkorva-Hyvinkää 18.00, miehet
To 13.6. Vimpeli-Sotkamo 18.00, miehet

Pe 14.6. Pori-Jyväskylä 18.00, naiset
Ti 18.6. Kitee-Seinäjoki 18.00, miehet
To 4.7. Joensuu-Raahe 18.00, miehet