Tähdet syttyvät monipuolisesta liikunnasta – KATSO VIDEO

Monipuolinen liikunta takaa lapselle hyvät lähtökohdat huippu-urheilijaksi kehittymiseen sekä yleiseen fyysiseen hyvinvointiin myös aikuisena. Iloksemme tähän asiaan on herätty kaikilla suomalaisen liikunnan ja urheilun tasoilla siinä määrin, että lajien välinen yhteistyö lasten liikkumisen hyväksi on paremmissa kantimissa kuin koskaan. Siitä huolimatta meillä aikuisilla riittää työtä, jotta mahdollistamme lapsen monipuolisen liikkumisen mahdollisimman pitkään ilman lopullista lajivalintaa.

Tänä vuonna yhdessä Kainuun Pesiksen kanssa järjestetyn perinteikkään koulukiertueen kantavana teemana on ollut monipuoliset perusliikuntataidot, minkä vuoksi haastattelimme videolle huippu-urheilijoita, jotka kertoivat urheiluharrastustaustastaan. Oheisesta videosta käy selväksi, että liikunnan ilo ja onnistumisen tunteet syntyvät monipuolisesta liikunnan harrastamisesta. Lajien monipuolinen kirjo luo ehjän kokonaisuuden ja hyvän pohjan kovalle harjoittelulle – tätä huipulle nousu vaatii.

Tämä video on suunnattu jokaiselle suomalaisessa urheilussa ja liikunnassa mukanaolevalle lapselle, nuorelle, aikuiselle, valmentajalle, lajiliitolle, olympiakomitealle – meille kaikille, jotka teemme töitä suomalaisen urheilun eteen intohimolla tunteja laskematta. Kainuussa video on tavoittanut jo 2200 lasta koulukiertueen yhteydessä.

Levitetään videon sanomaa ja ollaan #yhdessäparempia!