Tähtäimessä liiketoimintapäällikkö!

SJ Gaming on uusi elektronisen urheilun toimija. Sotkamolaisesta SuperJymystä irtautuneen yhtiön tarina on vasta alussa, mutta taustalta löytyy 25 vuotta suomalaisen urheilubisneksen kärkikahinoissa.  SJ Gaming ei ole vain huipulle tähtäävä CS:GO-joukkue vaan myös ”uuden ajan vastuullista e-urheiluseuraa” rakentava startup.

Tuleva toimintamallimme tulee mullistamaan ja pelillistämään urheiluseurakokemuksen globaalisti. Seura yhdistää tasosta ja iästä riippumatta pelaajat ja joukkueet, perheet, kilpapelaamiseen keskittyneet organisaatiot, pelitalot ja valmentajat täysin uudella tavalla.

Etsimme liiketoimintapäällikköä kehittämään SJ Gamingin markkinointia, liiketoimintaa, kumppanuuksia sekä verkostoja. Osallistut SJ Gamingin nykyisen ja tulevien huippujoukkueiden yhteistyökumppanimyyntiin ja -toimenpiteiden toteutukseen.

Olet mukana rakentamassa ilmiötä nimeltä esports! Kuva: Atte Haapalahti

Olet tavoitteellinen moniosaaja, ulospäinsuuntautunut, englanninkielelläkin bisnestä tekevä visiointikykyinen kädet savessa tekijä. E-urheilukokemuksesta on hyötyä, mutta se ei ole tärkein valintakriteeri.

Tarjoamme sinulle takuulla haastavan, mutta palkitsevan työn e-urheilun eturivissä sekä mahdollisuuden kehittää kokonaan uutta toimintaa. Myös osakkuus yhtiössä on mahdollista. Työpaikkasi on Helsingin kantakaupungin alueella, mutta työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Lisätietoja saat SJ Gamingin toimitusjohtajalta Mikko Kuosmaselta numerosta 0400350821 tai mikko.kuosmanen@superjymy.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, cv ja palkkatoive Mikolle osoitteeseen mikko.kuosmanen@superjymy.fi.

Palkkaamme työntekijän kun sopiva henkilö löytyy.