Tähtien kisat tekevät paluun Itä-Länteen

Tähtien Kisat palaavat Itä-Lännen ohjelmaan Sotkamossa elokuussa. Tähtien Kisoissa pelaajat ottavat toisistaan mittaa heitossa, lyönnissä ja taitokisassa all stars -hengessä. Tähtien Kisan nimikkokumppanina toimii Karhu.

Tähtien Kisoja on järjestetty Itä-Lännessä viimeksi yli 10 vuotta sitten. Nyt Karhu Tähtien Kisat pelataan Sotkamon Itä-Lännessä pitkän tauon jälkeen. Karhu Tähtien Kisoissa Idän ja Lännen joukkueista kolme miespelaajaa ja kolme naispelaajaa kilpailevat paremmuudesta heitossa, lyönnissä ja taitokisassa.

Karhu Tähtien Kisat kilpaillaan perjantaina 4.8. ja lauantaina 5.8. Perjantaina ohjelmassa on naisten kovin heitto ja lyönti klo 19 Sotkamon Jymyn ja Manse PP:n ottelun jaksotauolla. Suoritukset nähdään suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lauantaina Karhu Tähtien Kisat alkaa klo 14.00 naisten taitokilpailulla. Miesten taitokilpailu mitellään klo 14.30. Miesten kovin heitto- ja lyöntikilpailu kisataan naisten Itä-Länsi-ottelun jaksotauolla klo 17.00. Miesten kovimmat heitot ja lyönnit näkyvät myös suorana Ruudusta.

– Mahtavaa, että saamme Itä-Länteen uusia viihteellisiä elementtejä ottelutapahtumien ympärille. Odotan innolla, keneltä löytyy eniten taitoa ja keiltä pelaajilta eniten ruutia heittoon ja lyöntiin, sanoo Itä-Lännen tapahtumavastaava Aleksi Järviaho.

Myös Itä-Lännen nimikkokumppani Karhu odottaa Tähtien Kisoja innolla.

– Hienoa, että Sotkamossa kehitetty Karhu Pesis -taitokisa laajenee valtakunnalliseksi Itä-Länsi-tapahtuman yhteyteen. Välinevalmistajan näkökulmasta on mielenkiintoista päästä näkemään, millaisia tuloksia lajimme parhaat pelaajat saavuttavat huippuvälineillä, sanoo L-Tecin toimitusjohtaja Pentti Lilli.

Karhu Tähtien Kisojen toteutuksesta vastaa Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia.

– Tähtien Kisoissa otetaan selvää, kuka heittää kovimmin, kenellä on kovin lyönti ja kuka on taitavin. Kun puhumme yksilöiden kehittämisestä, nämä mittarit ovat hyvin tärkeitä. Hyvä, että näitä tuodaan esille ja isokin yleisö saa nähdä kuinka kovaa ja tarkasti pallo saa kyytiä, sanoo Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian valmennuspäällikkö Saku Komulainen.

Karhu Tähtien Kisoihin osallistuvat pelaajat julkaistaan pelaajavalintojen jälkeen heinäkuussa. Karhu Tähtien Kisojen voittajat palkitaan lauantain iltajuhlassa Vuokatti Areenalla.

Liput Sotkamon Itä-Länteen myy Ticketmaster. Osta lippusi tapahtumaan täältä!