Tervehdys lipunmyyntikisan voittajajoukkueelta: ”Tämä on ainutlaatuista”

Roadtrip-kiertueen myötä järjestettiin Etelä-Suomen juniorijoukkueille lipunmyyntikilpailu, jossa he saivat myydä lippuja Helsingissä Sonera Stadionilla 31.5. klo 18 Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan pelattavaan otteluun. Puolet tuotosta jäi joukkueille ja voittajajoukkue pääsee palkinnoksi katsomaan peliä aitioon ja tapaamaan Jymy-pelaajaa. Tässä voittajajoukkue Vantaanjoen Juoksun E-poikien pelinjohtajan tervehdys.

Hei Jymy!

Tulette jälleen ensi viikolla saattamaan pesäpallon ilosanomaa tänne pääkaupunkiseudulle ja tänä vuonna päätitte järjestää pk-seudun juniorijoukkueille lipunmyyntikisan ja osoititte samalla upeasti tukea seuratoiminnan taloudelliseen toimintaan antamalla puolet lipunmyyntituotoista seuralle. Tämä on ainutlaatuista suomalaisessa urheiluseurakulttuurissa.

Otimme pienenä vantaalaisena pesäpalloseurana haasteen innolla vastaan ja sunnuntaina saimmekin ilouutisen, että olimme peräti voittaneet tuon kyseisen kisailun ja palkinnoksi pääsemme tosiaan seuraamaan Jymy-KPL -ottelua omasta aitiosta. Pieni ja piskuinen E-poikien joukkueemme edustaa tällä hetkellä ainoana joukkueena kansallislajiamme Vantaalla. Olemme toimineet tällä porukalla kahden valmentajan voimin nyt kolmatta vuotta ja rinki on iloksemme pysynyt kasassa ja tänä kesänä osallistummekin Etelän Pesiksen pelisarjaan intoa puhkuen.

Ilo lasten mielissä on ollut suuri, tämä on monelle heistä ainutlaatuinen kokemus ja mikä hienointa, he pääsevät henkilökohtaisesti tapaamaan lajin ehdottomia tähtiä.

Sotkamolaislähtöisenä ja pesäpallon vankkana ystävänä haluan kiittää myös henkilökohtaisesti osoittamaanne esimerkkiä ja tukea pesäpallon aatteen ja innostuksen esimerkillisenä levittäjänä kautta Suomen. Olette tehneet tätä arvokasta työtä jo vuosikausia ja kerrannaisvaikutuksina Jymy tunnetaan näillä toimilla nimenomaan koko Suomen joukkueena ja tämä näkyy pesiskentillä läpi linjan.

Kiitos vielä kerran tekemästänne arvokkaasta pr-työstä ja kädenojennuksestanne Etelä-Suomalaista pesäpallokulttuuria kohtaan ja parhainta menestystä kuluvalle kaudelle! Toivon, että tämä kiitoksemme tavoittaa myös pelaajat. Kentillä tavataan!

Terveisin,

Jarkko Saarvo
valmentaja/pelinjohtaja
Vantaanjoen Juoksu E-pojat

Roadtrip_1280x1280_somenelio_hiresfinal