Tiukka toinen jakso Rännärillä

Pattijoen Urheilijat – Sotkamon Jymy 0-1 (0-4, 4-4)

Ottelun tilastot

Pitkään näytti siltä, että Jymy vie kolme pistettä Rännäriltä Kainuuseen voitokkaan ensimmäisen jakson ja johtoasemassa aloitetun toisen jakson jälkeen, mutta Pattijoen sisäpeli hyrähti liikkeelle toisen jakson kolmannessa vuoroparissa neljän juoksun arvoisesti. Pallo alkoi putoilla väliin ja hissukseen peliä seurannut kotiyleisö räjähti riemuhuutoihin.

– Tämä vuoropari oli vastustajan hyvyyttä, ei meidän heikkoutta. Ei pidä liian kriittisesti ruveta käymään asioita läpi, Jymyn pelinjohtaja Mikko Kuosmanen myönsi.

Jymy nousi kuitenkin kahden juoksun takaa-ajoasemasta tasoihin. Kiri ei riittänyt ohitukseen asti ja kun Pattijoen viimeinen yritys neljännen tasoittavalla jäi hampaattomaksi, päättyi toinen jakso tasatilanteeseen ja Jymy tarrasi kahteen sarjapisteeseen.

– Tyytyväinen olen peliin, vaikka hävityltä pisteeltähän se tuntuu, Kuosmanen korosti.

Jymyn ottelut jatkuvat sunnuntaina vieraskentällä Oulussa Lippoa vastaan. Peli alkaa klo 17 ja kuullaan Radio Kajaukselta.

Huomasitko tätä?

Jymyn kakkospalkittu oli Jere Vikström, joka toi ottelussa kolme juoksua ja onnistui sataprosenttisesti sisäpelissä. Jeren kaikki kärkilyönnit tulivat kentällemenoista ja vieläpä identtisillä lyönneillä: 2-rajapompuilla.

-AH