Toinen jakso tasattiin Kankaanpäässä

Kankaanpään Maila – Sotkamon Jymy 0-1 (0-5, 2-2)

Ottelun tilastot

Aivan aluksi hatunnosto Kankaanpään Mailalle: vaikka ennakkoluuloton ilme ja pelaaminen eivät johtaneetkaan pistesaaliiseen, tarttui se paikalle saapuneeseen runsaslukuiseen yleisöön, joka piti varsin hyvin meteliä ja iloitsi kotijoukkueen hyviä suorituksia.

Ensimmäiseltä jaksolta selittelyn sijaa ei kellekään jäänyt, mutta toisella jaksolla Jymyn tämän kevään helmasynti toistui: toinen jakso ei ottanut millään tuulta alleen, jolloin Kankaanpään sai iskun paikan, jonka hyödynsi Jukka Lankinen kolmannessa vuoroparissa. Lankisen läpilyönti 3-luukusta lasahti aina kentän takaosassa sijaitsevan uimahallin seinään ja etenijöitä viiletti kotiin kaksi kappaletta.

– Tietynlainen tunnetila ja valmistautuminen tokaan jaksoon on ollut heikkoa meidän tasoiselle joukkueelle Siinä on parannettavaa ja se varmasti tulee parantumaan, Jymyn pelinjohtaja Mikko Kuosmanen ynnäili.

Sotkamo onnistui vielä kuitenkin tasoittamaan pelin. Roope Korhosen ensin vaarattomalta näyttänyt saumalyönti sirvahti Kankaanpään polttolinjalta 3-koppari Topias Liljan ohitse, minkä turvin Toni Kohonen toi juoksun. Kankaanpää ei enää onnistunut nousemaan johtoasemaan, vaikka pääsikin yrittämään juoksua palottoman ajolähdön turvin.

– Eihän tämä hyvä esitys missään tapauksessa ollut. Toisella jaksolla 1-tilanteen purku oli heikohkoa ja sitä kautta oma sisäpeli meni tukkoon, Kuosmanen harmitteli.

Roadtrip-kiertue huipentuu tulevana tiistaina Helsingissä Sonera Stadiumilla pelattavalla ottelulla. Vastassa klo 18 alkavassa pelissä on Kouvolan Pallonlyöjät.

Teksti ja kuva: Antti Haapasalo