Torstain ottelu liki loppuunmyyty – Paikalla Jymylegendoja ja tulevia tähtiä!

Sotkamon Jymyn ja Hyvinkään Tahkon välinen superpesisottelu on liki loppuunmyyty. Tenavaleirin leiriottelun yhteydessä juhlistetaan Jymyn menestyksekästä historiaa ja muistetaan meritoituneita Jymylegendoja, joita on paikalla kymmeniä!

Torstaina 21. heinäkuuta pelattavaan Jymyn ja Tahkon väliseen otteluun on myynnissä enää 200 lippua. Lippuja A- ja B-katsomoon voit ostaa vielä Marjex Stadionin pääportilta torstaina klo 12 alkaen. C-katsomo on jo loppuunmyyty. Lippuja ei voi varata, vaan nopeus on valttia. Pesäpalloliiton ilmaiskortti ei oikeuta sisäänpääsyyn loppuunmyydyssä ottelussa.

Stadionilla on Tenavaleirin huumaa

Sotkamossa pelataan paraikaa valtakunnallista E-ikäisten Tenavaleiriä. Tenavaleiri näkyy voimakkaasti paitsi katukuvassa, myös huomisessa ottelussa. Tenavaleiri on tuonut Sotkamoon noin 1650 lasta ja nuorta niin pelaajina, pelinjohtajina kuin tuomareinakin. Leiriläisten ohella paikkakunnalla tunnelmaa ovat luomassa myös kosolti aikuisia.

Tenavaleiriläisille on varattu istumapaikat Marjex Stadionin C-katsomosta. Leiriranneketta näyttämällä leiirläiset pääsevät sisään pääportin oikeanpuoleisesta sisäänkäynnistä. Pääportilla leirin henkilökunta on ohjeistamassa joukkueita.

Legendojen juhlaottelu

Sotkamon Jymyn menestyksekkään historian takana on monia tekijöitä. Jymylegendoiksi on ansioituneilla suorituksillaan nimetty 41 pelaajaa, pelinjohtajaa sekä taustavaikuttajaa, joiden edesottamukset niin kentällä kuin niiden ulkopuolellakin ovat tuoneet Jymylle mainetta ja kunniaa.

Huomiseen juhlaotteluun on kutsuttu kaikki 41 Jymylegendaa tai heidän omaisia. Juhlaottelun legendojen muistaminen aloitetaan jo 17:30 alkaen, kun stadionin LED-näytöllä muistellaan vuosikymmenien takaisia tapahtumia. Jymylegendat puolestaan saamme Marjex Stadionin tekonurmelle juuri ennen hutunkeittoa. Heille jokaiselle jaetaan Jymylegenda-muistomitalit kiitoksena Jymyn, Sotkamon, Kainuun ja rakkaan kansallispelimme eteen tehdystä työstä.

Voit tutustua Jymylegendoihin jo ennen ottelua stadionin 3-puolen julkisivulla.

Ottelun jaksotauon päätteeksi myös Suomen Pesäpalloliitto ry jakaa juhlavuonnaan 100 palkintoa lajin eteen arvokasta työtä tehneille ihmisille. Pohjoisen alueelle tulevat palkinnot jaetaan leiriotteluiden yhteydessä – huomenna Marjex Stadionilla palkitaan heistä seitsemän.

Jymyn menestyksekkään historian muistamiset aloitetaan siis jo 17:30 Marjex Stadionilla ja legendat saapuvat kentälle juuri ennen ottelun alkua.

Sotkamon Jymyn Iivari Vihanto ennakoi torstain hurmoksellista kotiottelua. Katso haastattelu alta.

Portion Boys esiintyy ottelun jälkeen Ravintola Messissä! Jatka illanviettoa matsista suoraan Messiin, joka sijaitsee vain 200 metrin päässä Marjex Stadionilta. Liput ennakkoon Messiin osoitteesta: www.jymykauppa.fi!