Vierasputki jatkuu Ilmajoella

Kauden kolmesta ensimmäisestä ottelusta Jymy on metsästänyt kahdeksan pistettä. Yhdistävänä tekijänä on ollut se, että vaikka Helsingissä pelattu ottelu merkattiin Jymyn kotiotteluksi, niin kaikki on pelattu evakossa Hiukasta. Niin myös huomenna, kun joukkue matkustaa Koskenkorvan Urheilijoiden vieraaksi Ilmajoelle.

Koskenkorvan Urheilijat on puolestaan napanneet alkukauden aikana kaksi kahden pisteen voittoa, minkä lisäksi esitykset ovat tuottaneet kaksi puhdasta tappiota Seinäjoen JymyJusseille ja Kouvolan Pallonlyöjille. Tyytyväisiä Ilmajoella tuskin ollaan keskiviikon puhtaaseen kotitappioon, sillä isäntäjoukkue johti Pallonlyöjiä avausjakson neljännen tasoittavalla peräti 4-0, mutta vierailijat nousivat vielä jaksovoittoon.

Viime kauteen nähden Koskenkorvan Urheilijat on kokenut muutoksia hyvin vähän. Oikeastaan ainoa iso muutos on se, että pitkän pesäpallouran pelannut Antti Kuusisto laittoi piikkarit naulaan. Tämän lisäksi joukkueessa pelaa myös Jymyn kannalta mielenkiintoinen pelimies, sillä Jymyn sopimuspelaajiin kuuluva Riku Niemi edustaa ilmajokisia lainasopimuksella.

Jymyn kokoonpano pysynee samankaltaisena kuin koko alkukauden osalta.

Antti Korhonen tuulettaa kunniajuoksua Sähkökoje Areenalla viime elokuussa.

Seuraa heitä!

Antti Korhonen: Edellisellä kerralla Ilmajoella vieraillessaan Möykky oli likimain pitelemättömässä lyöntivireessä, sillä puolivälieräsarjan toisessa kohtaamisessa Korhonen löi kaksi kunniajuoksua. Missä vireessä mies nähdään huomenna, kun Antin monttu houkuttelee kakkospuolella?

Jesse Rantamäki: Maaliskuussa 2018 kävi ilmi, ettei Rantamäen ranne kestä jääkiekkoa ja ura SM-liigassa katkesi. Kuntoutuksien jälkeen pohjalainen on raivannut tiensä takaisin pääsarjatasolle – kansallislajin pariin, jota harrasti pitkään nuorempana. Nyt nähdään Rantamäki nähdään superpesiskentillä.

Joni Rytkönen vs Juho Hakomäki: Vaihtotilannetaiteilijat kohtaavat. Molemmat tunnetaan vahvoina vaihtotilannepelaajina, minkä lisäksi suoritukset saattavat välillä herättää aikamoista hämmennystä stadionin lehtereillä. Tästä hyvänä esimerkkinä viime viikonlopun kierroksen tapahtumat, jotka molemmat katsottavissa alta.

Rytkönen taituroi

Jymy vie avausjakson Ukonniemessä lukemin 8-5!Joni Rytkönen hassutti Pallo-Veikkojen etukenttää tähän malliin – katso video! ?

Julkaissut Sotkamon Jymy Sunnuntaina 19. toukokuuta 2019
Joni Rytkönen hassutti etukenttää.

Mikäs kikkanäppien luvattu kierros tämä nyt on?Hyvät naiset ja herrat: Juho Hakomäki!

Julkaissut Superpesis Lauantaina 18. toukokuuta 2019
Juho Hakomäen tyylinäyte.

Koskenkorvan Urheilijat – Sotkamon Jymy perjantaina 24. toukokuuta klo 18. Ottelu katsottavissa Ruutu Urheilun Fanikameralähetyksenä ja kuultavissa Radio Kajauksen taajuuksilta. Nettiradio ei ole valitettavasti tällä hetkellä toiminnassa, joten tarkista oman alueesi taajuudet Kajauksen verkkosivuilta.

Jymyn ensimmäinen kotoisalta tuntuva kotiottelu pelataan sunnuntaina 26. toukokuuta, kun Seinäjoen JymyJussit saapuvat vieraaksi Kainuuseen. Ottelu alkaa klo 16:00. Hanki liput ennakkoon osoitteesta: www.jymykauppa.fi.

Kuvat ja teksti: Olli Korhonen