Viikko viimeisteltiin voitolla

Sotkamon Jymy – Kiteen Pallo 2-0 (5-1, 6-1)

Ottelun tilastot

Mikko Huotarin mystinen katse ja kryptiset sanat sisältävät paljon ajatuksia, mutta niitä kaikkia ei suostu Kiteen Pallon pelinjohtaja lehdistön kanssa jakamaan. Takana on neljän pelin viikko ja kolme viimeistä noista peleistä on päättynyt tappioon.

– Valmennuksellisesti mua kiehtoo tämä haaste. Me oltiin mun mielestä viime tiistaina tosi hyviä Pattijokea vastaan, mutta nyt torstaina, perjantaina , lauantaina ja sunnuntaina on kadonnut moni asia, Huotari summasi.

– Tässä on tosi mielenkiintoista lähteä tekemään töitä, että taas keskiviikkona osattaisiin pelata pesäpalloa, Huotari jatkoi.

Kitee käväisi kyllä ottelussa kertaalleen johdossa ensimmäisellä jaksolla, mutta Niilo Piiponniemen kunnari tyhjään kenttään toisen vuoroparin tasoittavalla siirsi Jymyn tasoihin ja kun Toni Kohosen saumapuhkaisu kotiutti Piiponniemen, ei Jymy luopunut enää hankkimastaan johtoasemasta koko ottelun aikana.

Antti Hartikainen palkittiin ottelussa Jymyn parhaana.  Antin saldo oli 2 tuotua ja 8 kärkilyöntiä kymmenestä yrityksestä.

Antti Hartikainen palkittiin ottelussa Jymyn parhaana. Antin saldo oli 2 tuotua ja 8 kärkilyöntiä kymmenestä yrityksestä.

– Torstaina pelattiin paremmin kuin tiistaina ja tänään pelattiin paremmin kuin torstaina. Käyrä oli meidän osalta oikea viikon loppupuolta kohden, Jymyn pelinjohtaja Mikko Korhonen tuumasi.

Toisen jakson alkuun Jymy sai heti varsinaisen ”luu kurkkuun”-alun, kun Jymy sai tehtailtua heti ensimmäiseen vuoroon viisi juoksua. Yksi juoksurikkaan pelin avainpelaajista oli ykköspalkinnon pokannut Antti Hartikainen, joka oli likellä lyödä kunnarinkin. Hartikainen itsekin myönsi, että tänään hän oli hyvällä pelipäällä.

– Nyt kun on taas tulossa viikon tauko peleistä, niin tuntuu kuin minulla ei olisi tällä kaudella ollutkaan mitään muuta kuin taukoja. Itse tykkäisin, jos olisi monesti viikossa pelejä, Hartikainen hymyili.

Seuraavan kerran Jymy tosiaan pelaa vasta viikon päästä sunnuntaina 12. heinäkuuta. Tuo peli pelataan Hiukan pesäpallostadionilla klo 17 Seinäjoen JymyJusseja vastaan.

-AH