Viikonlopun vieraspelit näkyvät Järviradiossa – infopaketti katsojille!

Sotkamon Jymy kohtaa viikonloppuna Vimpelin Vedon kahteen otteeseen Saarikentällä. Lauantaina ja sunnuntaina pelattavat ottelut ovat katsottavissa Järviradio-TV:n kautta.

Miesten superpesiskausi odottaa jo kulman takana, mutta sitä ennen 2010-luvun titaanit Vimpeli ja Sotkamo kohtaavat harjoitusotteluiden muodossa vielä neljästi. Koronavirusepidemia on vaikeuttanut jokaisen joukkueen valmistautumista kauteen, joten harjoitusotteluiden merkitys ennen tiivistä runkosarjaa korostuu erityisesti.

Alla infopaketti Järviradio-TV:n katsojille:

La 13.6. Vimpelin Veto – Sotkamon Jymy klo 16
Su 14.6. Vimpelin Veto – Sotkamon Jymy klo 13

KATSO OTTELU TÄSTÄ!

klikkaa: JRTV, josta näkyy ohjeet miten pääset mukaan otteluun. Tilaa katseluoikeus tekstiviestillä. Kirjoita viestiin vive ja lähetä se numeroon 17131. Saat paluuviestinä salasanan, jonka kirjoitat katseluruutukenttään ja pääset suoraan kuumaan ottelutunnelmaan. Lähetys alkaa 30 min ennen ottelun alkua.

Hinta kotikatsomoihin 5 € ja ottelu nähtävissä vain Järviradion JRTV:ssä

Selostajina TV:stä tuttu Jari Porttila

Kuuma ottelusarja jatkuu juhannuksen jälkeen Hiukassa!

Sama ottelupari jatkaa harjoitusotteluiden kimpussa juhannuksen jälkeen Hiukan pesäpallostadionilla seuraavasti:

La 27.6. Sotkamon Jymy – Vimpelin Veto klo 16
Su 28.6. Sotkamon Jymy – Vimpelin Veto klo 13

Näihin otteluihin lipunmyynti käy kuumana osoitteessa: www.jymykauppa.fi, minkä lisäksi Järviradio-TV palvelee niin ikään etäfaneja. Tästä tiedotamme lähempänä lisää, mutta tuolloin selostamossa totutusti Mikko Piirainen ja Olli Korhonen.