Vimpeliin lähdetään lauantaina vähintään kahdella fanibussilla!

Viides ja samalla ratkaiseva finaali pelataan Vimpelin Saarikentällä tulevana lauantaina klo 16. Jymy järjestää tähän kauden viimeiseen otteluun fanibussin sekä etelä-Suomesta että Sotkamosta. Etelän bussi lähtee jälleen Helsingistä ja ajaa Tampereen kautta Vimpeliin. Tarkemmat aikataulut ja hinnat selviää huomenna kun saamme tiedon pärjäämmekö matkan yhdellä kuskilla vai pitääkö pitkälle päivälle ottaa toinenkin kuski mukaan. Matka mennään jälleen ”kulut pois”-periaatteella eli hinta määräytyy kuskien ja lähtijämäärän mukaan. Aktivoitukaahan etelän fanit ja ottakaa kavereita mukaan reissuun! Tulevan lauantain huuma tulee olemaan vielä astetta kovempi kuin viime lauantaina. Lisätietoja etelä-Suomen JymyBussista huomenna tiistaina.

Sotkamon bussi on jo varmistunut. Ilmoittaudu tekstiviestillä Inga Ärnforsille 040-757 5522. Ilmoita tekstiviestissä nimesi, millaisen lipun otat ja lähtöpaikkasi (Sotkamo/Kajaani). Bussi lähtee liikkeelle Sotkamon Nesteeltä lauantaina klo 9.30. Matkan hinta on 20€ ja se maksetaan käteisellä lähtiessä. Liput varataan bussin matkustajille ennakkoon ja ne maksetaan myös bussissa käteisellä. Tarvittaessa Sotkamosta lähtee matkaan toinenkin bussi jos lähtijöitä on tarpeeksi.

HUOM! Vimpelistä varataan jälleen tutusta paikasta 3-puolelta fanibussien matkustajille paikat. Paikat ovat nimenomaan fanibussilla paikalle tulleille, joten tällä kertaa reissuun kannattaa lähteä bussilla oman auton sijaan istumapaikan varmistamiseksi.