Voittamattomina juhannustauolle!

Sotkamon Jymy – Kankaanpään Maila 2-0 (8-4, 7-0)

Sotkamon Jymyn kevätkausi paketoitiin tänään Hiukassa, kun vierailijoita saatiin aina Satakunnasta saakka. Kankaanpään Mailan alku oli otteluun vahva, mutta loppuviimein Jymy tuli rinnalle ja ohi. Jymy siirtyy juhannustauolle mukavassa voittoputkessa.

Kankaanpään Maila sai otteluun unelmastartin, kun ensimmäisenä lyömään astellut Mikko Pauna takoi vastustamattomasti kunniajuoksun 2-jatkeelta 0-tilanteeseen. Vierailijat iskivät jatkotilanteista vielä yhden juoksun ja Jymyn ensimmäinen sisävuoro jäi tuhnuksi. Toisessa vuorossa satakuntalaiset kasvattivat johtoaan kahdella, kun Petteri Kortelainen ja Niko J. Korhonen onnistuivat tiukoissa paikoissa.

Joni Rytkönen pelasi mailan varressa jälleen erinomaisen ottelun 89% tehoilla ja toi neljä juoksua.

Sitten esiin astui Roope Korhonen, joka takoi ensimmäisen jakson toisen ja kolmannen tasoittavalla mehukkaat 1+5 lyötyä. Kolmatta vuoroa täydensi vielä Antti Kiiskinen ja Ville Väliaho, jotka merkkauttivat juoksut mieheen.

Tästä vierailijat eivät enää nousseet ja Jymy vei avausjakson lukemin 8-4.

Toisella jaksolla Jymy meni menojaan. Avausvuoron kolme juoksua lamaannutti vierailijat ja kun Niko Korhonen täräytti kunniaa vaihtotilanteeseen toisen aloittavalla, niin jakso alkoi olla taputeltu. Neljännessä vuorossa Roope kasvatti vielä lyötyjään ja näin toinen jakso Jymylle puhtaasti 7-0.

Niko Korhosen kauden ensimmäinen kunniajuoksu näki päivänvalon.

Jymy siirtyy juhannustauolle yhdentoista ottelun voittoputkessa!