Vuokatti esports pelipäivät hiihtolomaviikoilla!

SuperJymy järjestää hiihtolomaviikoilla (8, 9 & 10) ohjattua esports-toimintaa ja pelaamista SuperJymyn sekä Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian ammattivalmentajien johdolla. Pelipäivät ovat ilmaisia kaikille osallistujille.

Uudenlainen konsepti on herättänyt alueella mielenkiintoa. Nyt kesken riehakkaan rinnepäivän on kaikilla mahdollisuus piipahtaa Break Sokos Hotel Vuokatin pohjakerroksessa sijatsevassa peliluolassa.

– Ajatus on toimijoiden keskuudessa otettu ilolla vastaan. Matkailijoiden keskuudessa on varmasti paljon perheitä, jossa lapset ovat kiinnostuneita niin esportsista kuin ihan vain pelaamisesta. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikenikäiset, SuperJymyn manageri Niklas Pehkonen kommentoi.

– Matkailukeskuksista Vuokatti toimii edelläkävijänä, sillä missään muussa keskuksessa ei ole tarjolla elektronista urheilua tässä mittakaavassa, Pehkonen jatkaa.


Niklas Pehkonen toimii SuperJymyn esports managerina sekä valmennustiimissä.

Tarkoituksena on pitää yhdessä hauskaa ja tutustua eri peleihin, mukana on muun muassa CS:GO-, Overwatch- ja Fifa-pelit.

Pelipäivien aikaan lapsia ohjaavat SuperJymyn esports-joukkueen sekä Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian ammattivalmentajat. Pehkosen mukaan uuden, alati kasvava ilmiön ympärillä on valtavasti epätietoisuutta.

– Elektroninen urheilu kasvaa valtavalla vauhdilla. Pelipäivien tavoitteena on vastata sekä lasten että aikuisten kysymyksiin elektronisesta urheilusta ja luonnollisesti tarjota opettavainen ympäristö pelaamisen maailmaan. Järjestämme vanhemmille mahdollisuuden tulla esittämään kysymyksiä elektronisen urheilun ympäriltä jokaikinen pelipäivä klo 14-15, missä voimme keskustella fiksusta pelaamisesta yhteisellä porukalla.

– Toivottavasti saadaan paljon aiheesta kiinnostuneita lapsia, nuoria ja myös aikuisia paikalle.

SuperJymyn CS:GO -joukkue treenaa samoissa tiloissa isompiin turnauksiin.

Milloin?

Viikoilla 8, 9 ja 10: maanantaista torstaihin aikavälillä 12-15.

Missä?

Esports Center Sokos Hotel Vuokatin pohjakerroksessa.

Mitä?

Ohjattua pelaamista SuperJymyn ja Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian ammattivalmentajien johdolla.

Miten?

Pelipäiviin otetaan 25 pelaaja sisääntulojärjestyksessä (ei ennakkovarauksia). Tiloista löytyy kaikki pelaamiseen tarvittava.

Lisätietoja?

Niklas Pehkonen, 0440310944, niklas.pehkonen@superjymy.fi

Lataa PDF-esite tästä!