VuokattiFest tulee jälleen – Lipunmyynti on nyt käynnissä!

Liput: Jymykauppa.fi

 

VuokattiFest tuo jälleen kevään kovimmat pippalot Vuokattiin. Ensimmäistä kertaa huhtikuussa 2017 järjestetty ja suosioon noussut tapahtuma juhlitaan ensi vuonna Katinkulta Areenalla 13.-14. huhtikuuta. Kaksipäiväisen tapahtuman myötä ponnistetaan pian alkavaan kesään kuuden artistin ja bändin voimin.

Perjantaina VuokattiFestin fiiliksestä huolehtii Tähdet, tähdet -ohjelmassa ihastuttanut Elias Kaskinen, korvia hivelevän upea tulkitsija Samuli Edelmann, sekä kirsikkana kakun päällä Suomen kuumin räppiduo JVG.

Lauantaina VuokattiFestin tunnelman takaa tanssipopin kestomenestyjä Aikakone, korkkarit kattoon nostattava Kaija Koo ja illan kruunaa energinen, suomalaisen räpin uranuurtaja Elastinen.

Lähde karistamaan talven pimeys harteiltasi näiden upeiden artistien kanssa!

Liput Katinkullassa järjestettävään VuokattiFest -tapahtumaan ovat myynnissä nyt osoitteessa www.jymykauppa.fi. Tapahtuman ikäraja on K-18.

 

Liput: Jymykauppa.fi

 

Varaa tästä majoitus Katinkullasta!

VuokattiFest löytyy myös Facebookista!

Huomio!

Omistatko liikunta- ja kulttuuriseteleitä (Smartum, Tyky, E-passi) ja haluat ostaa liput VuokattiFestiin? Muistathan, että vuoden 2017 setelit tulee käyttää vuoden loppuun mennessä – VuokattiFest on oivallinen vaihtoehto hyödyntää vielä käyttämättömänä olevat setelit!

Ostaessasi liikunta- ja kulttuuriseteleillä, ota sähköpostitse yhteyttä lipunmyynti@superjymy.fi!

VuokattiFest on myös erinomainen lahjaidea pukinkonttiin!