WinterOpen 2012-ennakkomyynti huippuvauhdissa – Vielä ehdit mukaan!

Vuokatissa odotetaan jo innolla reilun viikon päästä koittavaa WinterOpen-viikonloppua. Lippujen ennakkomyynnin perusteella luvassa on jälleen Suomen suurimmat pikkujoulut.

– WinterOpen on myynyt ennakkoon paremmin kuin monena aikaisempana vuotena. Näyttää siltä, että bändivalinnat ovat sattuneet tänä vuonna suhteellisen kohdilleen. Yritysporukoiden lisäksi tänä vuonna on tulossa reilusti kaveriporukoita hauskanpitoon, kertoo tapahtumajärjestäjä SuperJymy Oy:n Jarmo Heikkinen.

Heikkinen jännittää erityisesti, millaisen show’n rokkistara Michael Monroe järjestää ensimmäistä kertaa Vuokatissa esiintyessään. Monroen lisäksi perjantaina lavalle kipuavat Neljä Ruusua ja Yö.
Lauantain osalta suurta mielenkiintoa on herättänyt etenkin Kaija Koo. Monet Vain elämää -tv-sarjaa seuraavat haluavat päästä fiilistelemään taitavan artistin tulkintoja myös livenä. Mainion lisän lauantain artistikattaukseen antavat Suvi Teräsniska ja Popeda. WinterOpen järjestetään Katinkulta Areenalla 23.–24.11.

Lippuja myyntipisteistä ja internetistä

WinterOpeniin myydään lippuja myyntipisteissä ja internetissä. Paikallisten ja paikan päällä olevien kannattaa hyödyntää myyntipisteet, joista lipun saa lunastettua ilman toimitusmaksuja. Vuokatissa lippuja myy Holiday Club Katinkulta, Sotkamossa Kahvila Murunen ja Benetton sekä Kajaanissa Benetton.

Vuokatti.fi/winteropen -sivulta pääsee lippuostoksille nettipalveluihin, joissa lipun hintaan tulee lisäksi palveluntarjoajan oma välitysmaksu.

Molemmille illoille katetaan myös VIP-ruokailu VIP-tilaan, josta on pikkujouluruuan ja -juomien nauttimisen ohessa helppo seurata pöydän äärestä bändien esiintymistä. VIP-lippuja myydään Holiday Club Katinkullassa.