WinterOpen on pian täällä!

21. ja 22. marraskuuta Vuokatissa juhlitaan Suomen suurimpia pikkujouluja. Kahtena edellisenä vuonna loppuunmyyty WinterOpen-tapahtuma kokoaa Katinkulta Areenan katon alle sekä menevimmän pikkujoulukansan että maan eturivin artistit.

Tapahtuman aikaan Vuokatissa kuhisee. Yleisöä saapuu paikkakunnalle ympäri Suomen ja alueen majoituspaikat täyttyvät asiakkaista.

– WinterOpen on poikkeuksellinen, koska Vuokatissa ei järjestetä juurikaan suuria viihdetapahtumia syksyisin, kertoo WinterOpenin ja Superjymy Oy:n tapahtumavastaava Jarmo Heikkinen.

Tapahtumaa odottavat kuumeisesti paitsi järjestäjät ja yleisö, myös artistit.

– Olemme kuulleet WinterOpenista paljon positiivista. En usko, että kenelläkään on varaa jäädä kotiin sinä viikonloppuna, kertoo Haloo Helsinki! -yhtyeen kitaristi Jere Marttila.

Haloo Helsinki! nousee WinterOpenin esiintymislavoille ihka ensimmäisen kerran perjantaina 21. marraskuuta. Alue on kuitenkin bändille jo entuudestaan tuttu ja Marttila on vieraillut Vuokatissa useita kertoja aiemmin. Sotkamon Jymyä fanittava muusikko fanittaa myös Vuokatin lomakeskusta.

– Vuokatissa järjestetään ja tehdään intohimolla. Tekemistä on ympäri vuoden. Vuokatissa kausi ei lopu koskaan, hän kehuu.

Haloo Helsinki! julkaisee uuden albuminsa Kiitos ei ole kirosana 3. lokakuuta ja aloittaa saman nimisen kiertueen 10. lokakuuta. Osana suurta konserttisalikiertuetta yhtye saapuu myös Vuokatin WinterOpeniin.

Haloo Helsinki! sai alkunsa vuonna 2006. Kitaristi Jere Marttila kuvassa toinen vasemmalta.
Haloo Helsinki! sai alkunsa vuonna 2006. Kitaristi Jere Marttila kuvassa toinen vasemmalta.

Perjantaina estradilla esiintyy Haloo Helsingin! lisäksi Jukka Poika sekä Irina, lauantaina Erin, Pepe Willberg ja Eppu Normaali.

Vain Elämää -sarjassa ihastuttaneet Jukka Poika ja Erin ovat tahkonneet uutta musiikkia tiiviiseen tahtiin. Iskelmä-Finlandialla palkittu Pepe Willberg on julkaissut kuluvana vuonna kehutun kymmenennen sooloalbuminsa Pepe ja Saimaa.

Eppu Normaalin suosio alkoi jo 70-luvun lopulla, eikä se ole hiipunut tähänkään päivään mennessä.

WinterOpenin taustalla puuhastelee ahkera kokoonpano sekä SuperJymyn että Holiday Club Katinkullan työntekijöitä. Suunnittelu alkaa aina vuotta aiemmin, joten takana on jo pitkä projekti. Suosiota niittäneestä WinterOpenista povataan menestystä jälleen kerran.

– Ennätyksiä on haastava rikkoa vuodesta toiseen, mutta lippukauppa on käynyt todella hyvin tänäkin vuonna, vihjaa tapahtumavastaava Heikkinen.

Lisätietoja WinterOpenista ja lipunmyynnistä löydät tästä linkistä.