Yleisön toimintaohjeiden kertaus lauantain finaaliotteluun

Sotkamon Jymyn ja Kouvolan Pallonlyöjien välinen kolmas ja pesäpallokauden huipentava finaaliottelu Hiukan pesäpallostadionilla on loppuunmyyty. Yleisö on rajattu katsomossa kolmeen eri lohkoon, joissa jokaisessa on 600 katsojaa. Superjymy Oy noudattaa ottelutapahtuman tiimoilta THL:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeita.

SuperJymy järjestää finaalitapahtuman lauantaina kuten kaikki aikaisemmatkin ottelut tällä kaudella: katsojat on jaettu kolmeen erilliseen lohkoon. Jokaisessa lohkossa yleisöä palvelee kenttämyynti ja lohkoista löytyvät myös wc-tilat.

SuperJymy on merkinnyt katsomoon teipein jokaiselle omat istumapaikat, jotta yleisön olisi helpompi huolehtia turvaväleistä katsomossa. Tämän lisäksi kehoitamme, että samaan perhekuntaan kuuluvat istuisivat katsomossa omissa ryppäissä, jolloin tilaa jäisi ympärille enemmän.

SuperJymy suosittelee ja kannustaa katsojia suojautumaan kasvomaskein tullessaan ottelutapahtumaan Kainuun soten asettaman koko Kainuuta koskevan maskisuosituksen mukaisesti. SuperJymy myy pääportin ulkopuolella sekä Jymyn omia kangasmaskeja (15 €) että kertakäyttöisiä kasvomaskeja (1 €) kappalehintaan otteluun saapuvalle yleisölle.

Katsomolohkot katsomossa

2-puolelle (kuvassa oranssi lohko) haluavien katsojien tulee tulla lipunmyynnin oikeanpuoleisesta lipunmyyntipisteestä sisälle ja siirtyä suoraan 2-puolen katsomolohkoon. Kakkospuolen katsomolohkoon kuuluu lasten leikkialue.

Keskikatsomoon (kuvassa sininen lohko) haluavien katsojien tulee tulla lipunmyynnin vasemmanpuoleisesta lipunmyyntipisteestä sisälle tai Jymykorttipisteeltä ja siirtyä suoraan katsomon keskilohkoon.

3-puolelle (kuvassa vihreä lohko) haluavien katsojien tulee tulla Hiukan puolella olevasta lipunmyyntipisteestä sisälle ja siirtyä suoraan 3-puolen katsomolohkoon. Kolmospuolen katsomolohkossa sijaitsee anniskelualue Eversti.

Infokuva alla!

SuperJymy toivoo, että jokainen huolehtii vastuullisesti omasta käsihygieniastaan ja turvaväleistä ottelutapahtumassa. Otteluliput käyvät mihin tahansa katsomolohkoon ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Infoboksi:

  • Sateenvarjoja ei saa tuoda katsomoon.
  • Porteilla repputarkastus.
  • Alkoholijuomia ei saa tuoda katsomoon.
  • Valitse lohkosi ennen saapumistasi ottelutapahtumaan.
  • Et voi vaihtaa lohkoa kesken ottelutapahtuman.
  • Huolehdithan käsihygieniasta ja turvaväleistä. Suosittelemme myös kasvomaskien käyttöä.
  • Kun poistutte ottelutapahtumasta, niin huomioikaa edelleen turvavälit.
  • Kenttäkuulutuksissa tärkeitä ohjeita katsojille.

Artikkelikuva: Janne Kuronen