”Get on” huusi Hiukassa

Sotkamon Jymy – Seinäjoen JymyJussit 2-0 (4-1, 12-1)

Ottelun tilastot

– Me ollaan tehty aika lailla vissiin vääriä asioita koko kesä. Ei olla saatu ulkopeliä kestämään.

Seinäjoen JymyJussien kapteeni Antti Kuusisto oli synkkänä torstai-iltana Hiukassa pelatun pelin jälkeen. Neljänä viime syksynä Kuusiston kausi on päättynyt nimenomaan Hiukassa, tosin finaaliotteluissa ja Vimpelin Vedon paidassa. Nyt JymyJussit lähtee laulukuoroon runkosarjan jälkeen ja Seinäjoen sunnuntainen kotipeli jää joukkueen kauden viimeiseksi.

– Taitaa olla ensimmäinen kerta minun uralla, että pleijarit jää pelaamatta. Ei ole hauskaa, Kuusisto jatkoi.

Sotkamon Jymy sai puolestaan iloita voittoa, sekä pelillistä ilmettä, joka ilmentyi esimerkiksi loistavana sisäpelinä: 3-tilanteita kertyi 25 kappaletta ja koko joukkueen onnistumisprosentti sisäpelissä oli hulppeat 69. Pelissä nähtiin myös kaksi kunnaria, Kosti Rautiainen löi pallon 3-rajasta Hiukan hiekkarannan puolelle ja Toni Kohonen puolestaan yllätti Seinäjoen takakentän. Jymyn parhaana palkittiin Roope Korhonen, joka löi ottelussa viisi juoksua.

– Meidän jokerikolmikko oli tänään kuuma ja peräpää ratkaisi monta hyvää tilannetta. Onnistumiset vievät heitä varmasti eteenpäin, Jymyn pelinjohtaja Mikko Korhonen iloitsi.

Runkosarja huipentuu hienolla tavalla vieraspelillä Vimpelin Saarikentällä, jonne Sotkamon Jymy matkusta tulevana sunnuntaina 16.8. klo 17 alkavaan peliin. Ottelu on kuultavissa suorana lähetyksenä Jymyradiosta Radio Kajauksen aalloilta ja nettradiosta, minkä lisäksi Vimpeliin järjestetään fanibussikyyditys. Bussi lähtee Sotkamosta sunnuntaina klo 11.15 ja matkan hinta on 35 euroa (ei sisällä pääsylippua).

Sitovat ilmoittautumiset ottaa vastaan Jari Määttä, puh. 044 5632400.

-AH