Kahdennentoista Karra-Trophyn finaali lähetetään livenä – Kisailu alkaa tänään

Sotkamon Jymyn miesten Superpesisjoukkueen talviharjoituskausi päättyy jo kahdettatoista kertaa perinteikkääseen Karra-Trophy -kilpailuun, jossa joukkue mittelee erilaisissa nopeutta, voimaa ja lajitaitoja mittaavissa testeissä. Tänään alkava kilpailu huipentuu ensi viikon puolella pudotuspeleihin ja lopulta keskiviikkona 15.4. miteltäviin pudotuspeleihin. Sunnuntaina kilpailussa pidetään välipäivä.

– Tänään aloitetaan lajitaidoilla ja tarkoituksena olisi saada kahden ensimmäisen kilpailupäivän aikana lyötyä koppi, kumura, pomppu ja pystäri, pelinjohtaja Mikko Korhonen kertoo.

Kilpailun mestaruutta lähtee puolustamaan joukkueen lukkari Toni Kohonen. Viime vuonna ensimmäistä kertaa urallaan kilpailun voittanut Kohonen lukeutuu tänäkin vuonna ennakkosuosikkien joukkoon.

– Viime kädessä tiukkahermoinen lajitaidot omaava pelaaja on kisassa korkealla. Jani Komulaisen ja Toni Kohosen henkinen kantti on vuosien saatossa sen verran virittynyt, että voittaja tuon kaksikon ulkopuolelta olisi yllätys, kertaalleen kilpailun pelaajaurallaan voittanut Korhonen veikkaa.

karra-trophy_pieni

Finaalissa testataan livelähetysformaattia

Tämän vuoden Karra Trophy huipentuu ennennäkemättömällä tavalla, kun kilpailun finaalin tunnelmia keskiviikkona 15.4. lähetetään suorana nettilähetyksenä. Viime kesältä tuttu Polttolinja-ohjelmasarja muuttaa muotoaan ja uudenlaista livelähetys-formaattia testataan ensimmäistä kertaa. Lähetys nähdään Jymyn Youtube-kanavalla ja se on mahdollista katsoa myös jälkikäteen.

Toimittajana lähetyksessä toimii Antti Haapasalo ja mahdollinen asiantuntijavieras selviää myöhemmin. Lisätietoja lähetyksestä on tiedossa viikonlopun aikana.

Tämän lisäksi Karra-Trophyn etenemistä seurataan tuttuun tapaan koko viikon ajan SuperJymyn internet-sivuilla.

Karra-trophy -voittajat kautta aikain

Jarkko Kokko (2004), Jani Komulainen (2005, 2012), Mikko Kuosmanen (2006), Roope Korhonen (2007), Mikko Korhonen (2008), Antti Hartikainen (2009-2010, 2013), Jere Vikström (2011) ja Toni Kohonen (2014).

-AH