Kevennettyjen yleisörajoitusten vaikutukset Jymyn kotiotteluihin – katso video!

Koronakriisi vaikuttaa Sotkamon Jymyn kotiotteluihin monella tapaa, muun muassa siten, että Hiukan pesäpallostadionille ottelutapahtumiin pääsee 1.7 alkaen 1500 henkilöä (osaltaan lukien myös toimihenkilöt). Tämä yleisömäärän rajoitus tuo tiettyjä järjestelyjä toimintaamme, jotka olemme koonneet alle.

Pääsyliput Jymyn kotiotteluihin

Kuluttaja-asiakkaille on lippuja myynnissä noin 1300 kpl per ottelu. Liput ovat ostettavissa ennakkoon osoitteesta www.jymykauppa.fi tai muista ennakkolippupaikoista, jotka ovat: Intersport Piipponen, Holiday Club Katinkulta, Break Sokos Hotel Vuokatti ja Prisma Kajaani.

Lipunmyyntikentällä aloitetaan pelipäivänä tunti ennen ottelun alkua.

Lipun hinta on 15 € ja alle 18- vuotiaat 5 €

Istuinpaikat katsomossa

Katsomo jaetaan kolmeen eri lohkoon. Jokaiseen lohkoon voimme ottaa 500 katsojaa per katsomolohko.

2-puolelle (videolla oranssi lohko) haluavien katsojien tulee tulla lipunmyynnin oikeanpuoleisesta lipunmyyntipisteestä sisälle ja siirtyä suoraan 2-puolen katsomolohkoon.

Kakkospuolen katsomolohkoon kuuluu lasten leikkialue.

Keskikatsomoon (videolla sininen lohko) haluavien katsojien tulee tulla lipunmyynnin vasemmanpuoleisesta lipunmyyntipisteestä sisälle tai Jymykorttipisteeltä ja siirtyä suoraan katsomon keskilohkoon.

3-puolelle (videolla vihreä lohko) haluavien katsojien tulee tulla Hiukan puolella olevasta lipunmyyntipisteestä sisälle ja siirtyä suoraan 3-puolen katsomolohkoon.

Kolmospuolen katsomolohkossa sijaitsee anniskelualue Eversti

Jokaisessa katsomolohkossa on kolme wc-tilaa (kaksi naisille ja yksi miehille). Jokaisessa katsomolohkossa teitä palvelee kenttämyyntipiste.

Katso infovideo alta!

Yleisömäärärajoituksen vuoksi Jymykortit eivät ole käytössä kaudella 2020

Jymykortteja on enemmän kuin sallittu yleisömäärä, joten Jymykortit eivät ole voimassa 2020. Tilanne on harmittava kaikkien osapuolten kannalta, mutta jokainen pesiksen ystävä on samanarvoinen ja lähdemme kesän otteluihin samalta viivalta. Maksetut kausikortit käy otteluihin tai jos haluat luopua niistä lunastamme ne teiltä takaisin. Päätös kausikorttien luopumisesta pitää tehdä kesäkuun loppuun mennessä. Olethan yhteydessä meihin päin kaisa@superjymy.fi tai 040 530 8784.

Kesällä 2020 mitkään vapaakortit (Jymykortti, tuomarikortti, pesispassi jne) eivät oikeuta vapaaseen sisäänpääsyyn.

VIP

VIP-palveluita ei aukaista ainakaan entisessä laajuudessa. Päivitämme rajoituksien puitteissa tilannetta, kun pystymme.

Ykköspesis ja B-pojat

Ykköspesiksen ja B-poikien otteluohjelmat löytyvät osoitteesta www.superjymy.fi ja Jymyn sosiaalisen median kanavista. 

Miesten Ykköspesiksen otteluihin pääsymaksu on eläkeläiset ja opiskelijat 5 € ja aikuiset 10 €. Pääsylipun voit ostaa lipunmyynnistä tullessasi kentälle. 

B-poikien otteluihin pääsymaksu on 5 € ja pääsylipun voit ostaa lipunmyynnistä tullessasi kentälle. 

Jymyn kaikki pelaajat ja valmentajat pääsevät ilmaiseksi Jymykortilla Ykköspesiksen ja B-poikien otteluihin. Ykköspesiksen ja B-poikien otteluissa käy kaikki oikeutetut vapaakortit.

Ykköspesiksen ja B-poikien kioskimyynnistä vastaa SuperJymy. 

Mikäli koronatilanteesta johtuvia rajoitteita muutetaan, niin päivitämme omia ohjeistuksia uudelleen.

Lisätietoja:

Kaisa Schroderus
kaisa@superjymy.fi
040 5308 784