Pattijoelta haetaan revanssia – KUUNTELE PELI RADIOSTA

Sotkamon Jymy – Pattijoen Urheilijat klo 18 Radio Kajaukselta (Paina linkkiä päästäksesi nettiradioon)

Siirtymäkausi pudotuspelejä varten on alkamassa. Näin kertoi Jymyn pelinjohtaja Mikko Korhonen sunnuntain Alajärven Ankkureita vastaan pelatun ottelun jälkeen. Tämä tarkoittaa sitä, että voitot alkavat merkata sarjapisteitä enemmän.

– Vaikka tulisi jaksotappioita, tekeminen ei saa lopsahtaa. Ajatusmaailman pitää terästäytyä siihen, mikä se pudotuspeleissäkin on, eli voitto riittää. Oli se sitten miten nihkeä tai nahkea, Korhonen korostaa.

Edessä oleva viikko on jälleen varsinainen revanssiviikko, sillä viikon molempia vastustajia vastaan pelatut edelliset kohtaamiset ovat päättyneet tappioihin. Ensin vastaan tulee tänään tiistaina Pattijoen Urheilijat vieraskentällä ja viikko päättyy sunnuntaina kotiotteluun Joensuuta vastaan, josta on myös odotettavissa varsinainen trilleri.

– Sinänsä tässä on mukavaa, että tuo Pattijoki-peli on hyvin tuoreessa muistissa. Sisäpeliin me se peli käytännössä hävittiin ja siinä meidän on parannettava, jos aiotaan taistella huomenna voitosta, Korhonen ynnäilee.

– Tilannemäärän on noustava siihen viidentoista kulmille ja kotiuttamisessa pitää olla laadukkaampia ja kylmäpäisempiä suorituksia Minulla on vahva luotto joukkueeseen ja ratkaisupelaajiin, ei tässä mitään poppaskonsteja tarvita, Korhonen jatkaa.

Alajärveä vastaan Jymy oli muuttanut hieman sisäpelikoostumustaan ja numerolle kaksi oli siirretty Antti Hartikainen, jonka tehtävä oli tuoda 1-tilanteeseen ratkaisuvalmiutta. Antti palkittiinkin sunnuntaina Jymyn parhaana.

– Antti vastasi hienosti huutoon. Rännäri sopii vieläpä Antille erittäin hyvin, Korhonen kehuu viitaten pomppulyöjälle otolliseen kimmoisaan pelialustaan.

Sotkamon Jymyn ja Pattijoen Urheilijoiden välinen ottelu alkaa Pattijoen Rännärillä klo 18. Ottelu kuullaan JymyRadiosta Radio Kajauksen aalloilta ja nettiradiosta. Nettiradioon pääset tästä linkistä. Ennakkotunnelmia kuullaan klo 17.30. Ottelun selostaa Antti Haapasalo.

-AH