Pelipäiväblogi: Aina ei voi onnistua

Kyllä pesäpallo sunnuntaihin kuuluu, sanokaa minun sanoneen. Tätä kirjoittaessa käynnissä on Hiukan pesäpallostadionilla Miesten ykköspesisottelu, joten mikäpä tässä sitten lasetellessa iltaa kohti, kun klo 17 pelataan taas sitten Miesten Superpesistä: Sotkamon Jymy vastaan Seinäjoen Jymyjussit!

Kuten tuossa tuli jo aiemmin lupailtua, julkkisyhdennäköisyydet kun eivät lopu, ne saavat luvan jatkua. Tällä kertaa framille nousee Jymyn kokoonpanoon ennakkoluulottomasti murtautunut nuori Topi Korhonen ja animaatiohahmo Kif Kroker.

Siis mitä? Katsokaahan nyt itse alla olevaa kuvaa!

kif_topi_pieni

Topi, tai siis Kif, on tuttu henkilö Futurama-nimisestä piirrossarjasta. Nyt Topi rojalteja penäämään tuotantoyhtiöltä!

TOP 3 Pesiskömmähdykset Youtubessa

Otsikko kertoo kaiken. Internetin ihmeelliseen maailmaan on ilmestynyt mukava määrä pesisvideoita, ja kuten olettaa saattaa, osassa niistä nähdään varsin hauskoja kömmähdyksiä, kukaanhan meistä kun ei ole missään nimessä täydellinen! Olen listannut alle nyt kiveen kirjoitetut kolme kovinta helmeä, mitä Youtubesta nyt ihminen vain saattaa löytää.

1. Erno Lassilan palo kotitaipaleella

Suoranainen klassikko. Juhlimaan kotipolun päähän tulleet alajärviset joukkuetoverit saavat ilmeisesti Ernon luulemaan lyönnin painuneen laittomaksi, joten reaktio on ilmeinen: liinat kiinni ja takaisin kohti kolmospesää. Kyllähän lopputuloksen haistaa jo kaukaa! Suoranaista hauskimmat kotivideot-matskua!

PS. Juvan lukkarinahan kyseisessä ottelussa toimi muuan Jarmo Heikkinen!

2. Tappelu kesken pesäpallo-ottelun

Urheilutapahtumissa tunteet ovat usein pinnassa, mutta harvoin tällä tavalla. Tämä video nimittäin tuikkaa ylimääräisen vaihteen päälle: Haminan kakkoskoppari ja ilmeisesti Vimpelin Vedon kannattaja käyvät pienen käsikähmän takakentällä. Kesken ottelun, kuinkas muuten. Propsit myös ohjaajalle, tilanne rauhoitetaan leikkaamalla kuva häsmäkän päätteeksi katsomossa loikoilevaan koiraan!

Tämä pätkä saa ihmisen kaipaamaan vanhoja ja kiireettömiä urheiluruutuväläyksiä.

3. Tasoitusjuoksusta jakson päättymiseen, yhden lyöntivuoron aikana

Voimme vain kuvitella tuolloin Kouvolan Pallonlyöjissä pelanneen Marko Hovin tuskan: Pasi Kokkonen kaappaa ensin varsinaisen ”game saver” -syöksykopin, jonka jälkeen Hoville sattunut ajatuskatko mailan varressa päättää koko ottelun siihen paikkaan. Joukkueen sakkokassa kiittää ja kilisee!

Vaan onneksi elämä jatkuu! Palataan klo 17 kieppeillä!

-AH