Pelipäiväblogi: Anteeksi maalaiskaupunkilaisuuteni (päivitetty 8.6. klo 17:20)

Nyt on edessä yksi kesän mielenkiintoisimmista reissuista, nimittäin pojat lähtevät pikitien päähän isolle kirkolle! Sen lisäksi, että saavut seuraamaan peliä (kuinkas muuten), pääset myös seuraamaan poikien luokkaretkeä pelipäiväblogissa.

Päivä alkoi reippaalla roudaamisella, kun fanituotteet oli saatava mukaan Etelä-Suomen pesisfanien iloksi. Hommaan kelpasivat luonnollisesti vain joukkueen harteikkaimmat pelaajat.

Aivan ensimmäiseksi toimitus haluaa oikaista edellisessä vieraspelireissun pelipäiväblogissa esitettyä faktaa. Pesäpalloperheen mukaansatempaavin kannatuslaulu ei suinkaan ole Kirin, vaan jo edesmenneen pääkaupungin joukkueen Kaisaniemen Tiikereiden nimissä. Oli oma mielipide Tiikereistä sitten mikä tahansa, tämän kappaleen tenhoa ei voida kiistää.

Jotta oikeaan Stadilaiseen pesäpallofiilikseen päästäisiin oikein kunnolla jo tässä vaiheessa, kannattaa käydä verestämässä muistoja 17 vuoden takaa kesältä 1995, jolloin Kaisaniemessä pelatussa pelissä vastakkain olivat Kitee ja Sotkamo. Tutun näköinen nuorukainen esittää kyseisessä pätkässä väliin lyömisen jaloa taitoa…

Ottelun tilastot

Korhosen Mikon sanoja lainatakseni: ”Vapise Helsinki!”

Mieltä ilahduttavia uutisia

Bussin etu- ja takaosan suurlähetystöt ovat kohdanneet kansakuntia yhteen saattavissa merkeissä. Takapenkkiosaston sulttaani Antti Hartikainen lähestyi etupenkkien paronia Mikko Korhosta suklaisella tervehdyksellä. Silminnäkijöiden mukaan kyseessä oli pieni suklaapatukka.

– Kyllä Antti oli erittäin ystävällinen tässä tilanteessa. Tämä lämmmittää mieltä suuresti, Korhonen toteaa haltioituneena.

Toimitus seuraa tilannetta paikan päällä.

Etupenkkiosaston Paroni Mikko Korhonen kävi linja-auton takaosassa vastavuoroisella valtiovierailulla. Hyvän tahdon eleenä ojennettu suklaapatukka toi Sulttaani Hartikaisen huulille vilpittömän hymyn. Kuvassa keskellä on myös suurlähettiläs Komulainen.

Pelipäivä on eripäivä

Jymyn iholla sarjan viidennessä laitoksessa pojat lähtevät kokemaan pääkaupungin huumaa. Matka on pitkä, mutta innostuneisuus on käsin kosketeltavissa! Ääneen pääsee ensimmäisen Superpesiksen runkosarjaottelun HELSINGISSÄ pelaava Aki Orava. Mikä on Akin mielipide hotelliaamiaisista?

Jos Helsinki on hetkisen kaunis

Kuinka monta pelaajaa mahtuu yhteen henkilöautoon? - Pojat promotehtävissä. Etupenkkipaikka saatiin sumplittua ilman sen suurempia kiistatilanteita.

Kentällä tehdään tänään myös ME-yritys, kun Sotkamon Jymyn Immo Rautiainen aikoo ensimmäisenä pesäpallopelaajana Helsingissä pelata Sonera Stadiumilla viiksien kera. Toimitus ei halunnut häiritä ennätyksen yrittäjää, sillä moinen vaatii ymmärrettävästi suurta keskittymistä.

Ottelun kokoonpanot:

Sotkamon Jymy:

1. Niko Korhonen

2. Antti Hartikainen

3. Toni Kohonen

4. Roope Korhonen

5. Immo Rautiainen

6. Jimi Heikkinen

7. Aki Orava

8. Kosti Rautiainen

9. Mikko Korhonen

10. Jani Komulainen (Kultakypärä)

11. Roni Vartama

12. Saku Hakkarainen

1PJ. Mikko Kuosmanen

2PJ. Mika Sirviö

Kouvolan Pallonlyöjät:

1. Tommi Mäentausta

2. Saku Kapanen

3. Anssi Lammila

4. Juho Hacklin

5. Sasu Toikka

6. Sami Karjala (Kultakypärä)

7. Ville Posti

8. Henri Heikkilä

9. Mika-Matti Ojala

10. Sami Joukainen

11. Ismo Ankkuri

12. Toni Sarkkinen

1PJ. Mikko Hylkilä

2PJ. Eero Pitkänen

KOHTA SE ALKAA!

-AH