Pelipäiväblogi: Hui hirviä, hirviä! (Päivitetty 8.7.2012 klo 12:30)

Mitäpä muuta sitä pyhänä tekisi, kuin katsoisi pesäpalloa! Mutta ennen kuin päästämme pojat irti kotiottelussa JoMaa vastaan, katsotaan vielä mitä tapahtui pelireissulla toista pohjoiskarjalaista joukkuetta vastaan.

Tutun videosarjan kahdennessatoista osassa tapaamme pesäpallon Suomen mestarin mallia -97 uudessa työnkuvassa, kysymme Aki Oravalta mielipidettä muotiin jälleen tulevasta retrolyönnistä sekä yritämme päästä sisälle hirven, tuon suurikokoisen nisäkäslajin, sielunelämään.

Täh?

Superpesisdebytantti ja lempeä keli

Ensimmäinen ihmetyksen aihe ulos astuessa oli lempeän lämmin keli. Pessimisten suomalainen luonne odotti tietenkin pilvisen päivän nähdessään kaikkein pahinta, mutta mitä vielä. Vaihtopenkillä istuessa oli koettavissa lähestulkoon zeniläinen hetki seuratessa sitä, kun Toni Kohonen asettaa palloa väliin ja heinäkuinen tuuli heittää ylävitoset hipiän kanssa. Ilmiö oli sama kuin juhannuksena mökkirannassa.

Tuokiokuvat sikseen, tänään nimittäin nähdään Jymyn paidassa mielenkiintoinen pääsarjadebytantti, vasta C-poika -ikäinen Topi Korhonen. 16-vuotias Topi on tällä kaudella pelannut miesten sarjassa Ykköspesistä 8 ottelua, joissa on tuonut yhteensä 5 juoksua ja onnistunut yllättämään ulkokentän myös yhden kunnarin sekä tavallisen juoksun arvoisesti. Topi sattuu myös olemaan myös Korhosen Nikon serkkupoika ja puhetta herättikin se, onko näiden kaverusten geeneissä jotain perustavanlaatuisesti erityistä. Ainakin Topin panos alkujalkapallossa keräsi erityisesti kehuja!

Päivän ilmiö: Vaihtopenkin ja spekuloinnin rauhoittava vaikutus.

-AH