Pelipäiväblogi: Ja taas mennään!

Kesä ja kärpäset, pesis ja pelipäiväblogi. Tietyt asiat kuuluvat kesään ja pesis varsin erottamattomasti. Alkava pesiskausi tietää myös pelipäiväblogin paluuta, jonka myötä myös himoittu Jymyn iholla -videosarja palaa tietokoneiden, älypuhelimien ja tablettien ruuduille! Ensimmäinen jakso ilmestyy kun valmistuu, mutta huoli pois! Toisen tuotantokauden jaksoja odotellessa voitte ystävät rakkaat kuitenkin fiilistellä uunituoreella trailerilla, olkaapi hyvät.

Tähän väliin on myös hyvä huomauttaa uusista käytännöistä, joita alkava kausi tuo tullessaan. Otteluseuranta siirtyy Jymyn facebookista Twitteriin, jossa tulee olemaan jo puoli tuntia ennen pelin alkua pelaajien kommentteja, sekä myös dataa pelin aikana. Tähän otteluseurantaan saa myös liittyä fanit ja muut urheilun ystävät, kunhan muistaa laittaa päivitysten loppuun hashtagin superjymy (#superjymy). Facebookissa kannattaa myös pyöriä mukana, jotta viimeisimmät Jymyuutiset on tuoreltaan tiedossa. Tämän kolminaisuuden täydentää tietenkin superjymy.fi -sivusto. Päivityksiä tulee jo tämän päivän Kiteen Palloa vastaan pelattavasta pelistä. Ottelu alkaa klo 18, joten klo 17.30 eteenpäin kannattaa olla valmiustilassa.

Aki Orava koristelee tuttuun tapaan mailaansa. Tällä kaudella teemana on latinankieliset lausahdukset. "In hoc signo vinces" eli "tässä merkissä olet voittava" ja alla käsi, joka muodostaa hevimerkin, kuinkas muuten.
Aki Orava koristelee tuttuun tapaan mailaansa. Tällä kaudella teemana on latinankieliset lausahdukset. ”In hoc signo vinces” eli ”tässä merkissä olet voittava” ja alla käsi, joka muodostaa hevimerkin, kuinkas muuten.

Eiköhän tehdä tästä kesästä entistäkin spekuloivampi!

Päivän terveiset: Jääkiekko ei ole Suomen kansallispeli, vaikka kuinka sitä hokemaa arvon Juhani Tamminen toistelisit MM-kisa -lähetyksissä. Se on pesäpallo.

Ei mulla tässä muuta!

-AH