Pelipäiväblogi: Jos Helsinki on hetkisen kaunis

Jymy saapuu Helsinkiin, kyllähän te sen tiedätte. Vaan tiedättekö sitä, millainen on Kiteen Rantakentän uusi hiekkatekonurmi, osaako Aki Orava sääntöjä ja mitä Mikko Korhonen ehdottaa rangaistukseksi tuomarihässäkässä? Niin arvelinkin, nyt on syytä siis katsoa Jymyn iholla -sarjan toisen tuotantokauden ensimmäinen jakso!

Päästäksemme itse asiaan, on palattava eiliseen päivään, jolloin Jymy rantautui Helsinkiin Roihuvuoreen seuraamaan naisten Superpesisottelua Roihu-Lapua, eikä tuossa mittelössä tietenkään toimettomaksi jääty. Roope Korhonen näes haastettiin kisaan pesäpallon kovuuslyönnissä, vastustajana Espoon tiikeri, golfin pituuslyönnin Euroopan mestari, Janos Uotila.

Janos ja Roope muutamia hetkiä ennen titaanien taistoa. Titaanien taistosta voidaan huoletta puhua, sillä Roopen kovuuslyöntiennätys on 179 km/h ja Janos on lätkäyttänyt golfpalloa aina 416 metrin päähän.

Janos ja Roope muutamia hetkiä ennen titaanien taistoa. Titaanien taistosta voidaan huoletta puhua, sillä Roopen kovuuslyöntiennätys on 179 km/h ja Janos on lätkäyttänyt golfpalloa aina 416 metrin päähän. Muutaman harjoituslyönnin jälkeen totesi vuoroin puuskuttaen ja vuoroin nauraen, että kyllä pesäpallo menee ihan liikunnaksi.

Vaikka pesis oli Uotilalle ilmiönä uusi, oli lyöntitulos kunnioitettavan kova, 159 km/h. Isku oli jopa niin kova, että Roope sai vasta kolmannella ja ratkaisevalla yrityksellä yleisön kannustuksen siivittämänä ylitettyä tuon tuloksen 175 kilometrin tuntinopeudella viuhuvalla iskulla. Pitäähän kansalle leipää ja sirkushuveja tarjota!

Roope on mestareiden mestari, sen äkkäsivät myös nimmarinmetsästäjät!

Roope on mestareiden mestari, sen äkkäsivät myös nimmarinmetsästäjät!

Lavat on nyt auki, ans kattoo kuinka illalla käy. Roadtrip-kiertueen ensimmäinen pysäkki on nimittäin klo 18 Helsingissä Sonera Stadiumilla. Lue lisää Roadtripistä täältä.

aki_narinkkatori

Päivän lentävä lause: ”Narinkkatorilla on enemmän ihmisiä kuin koko Kainuussa yhteensä.” – Aki Oravan pää meni pyörälle suurkaupungin melskeessä. Yllä olevassa kuvassa Aki mallailee mahdollisuuksiaan uutena Uncle Samina (WE WANT YOU!), tai sitten kuvaajalla oli vain ruokaa hampaiden välissä. Mene ja tiedä.

-AH