Pelipäiväblogi: Juoksuiloittelua, rajapyykkiä ja Raksila

Eikun pökköä pesään vaan! vuorossa on jo kolmas vieraspeli viiden päivän sisään, mutta väliäkö tuolla kun vastustajana on aina taatusti sytyttävä Pattijoen Urheilijat Raahesta. Peli pelataan poikkeuksellisesti vieläpä yhdellä Suomen hienoimmista pesisstadioneista Oulun Raksilassa, joten puitteet ovat enemmän kuin kunnossa.

Ennen kuin keskitytään tämän illan herkulliseen koitokseen, on toimituksella antaa teille pienoinen yllätys: Jymyn iholla -sarjan uusin tuotos!

Jymyn iholla -sarjan toisen tuotantokauden kolmas osa seuraa mukana pelireissua Joensuussa. Bussissa tutkitaan pesäpallon vuosikirjaa ja Niko Korhosella riittää onnittelijoita huikean pelin jälkeen. Vaan ketkä pesäpalloilijat ovat ammatiltaan koti-isiä?

Niko oli Joensuussa ykköspalkittu ja kantaa kultakypärää tänä iltana Pattijokea vastaan. Mitä luulette, jatkuuko sama meno tänään?

Nikon varjoon oli jäädä Mehtimäellä tehty tilastorajapyykki, kun Antti Hartikainen rikkoi tuhannen kärkilyönnin rajan! Nyt korjaamme tämän erheen, jota ei edes meinannut tapahtua ja huudamme kerran Antille: HEI!

härmä_1000kärk_pieni

Palataan päivän mittaan Jymy-twitterissä ja tietenkin tuttuun tapaan ottelun aikaan kannattaa kärkkyä samaisessa paikassa: luvassa päivityksiä ja tunnelmia kentän pinnalta!

-AH