Pelipäiväblogi: Jymyjuna kulkee

0-1 (2-2, 2-5). 1-0 (8-1, 1-1). 1-0 (1-1, 9-3). 0-1 (0-5, 4-4). 2-0 (2-0, 4-0). 1-2 (4-3, 1-2, 0-3). 2-1 (1-0, 2-3, 0-0, 1-0). 1-2 (1-0, 1-5, 0-0, 0-1). 2-0 (5-2, 4-0). 1-0 (2-1, 3-3).

Tämä numerolitania ei ole mediavastaavan rappukäytävän kryptinen ovikoodi, vaan kymmenen edellisen Sotkamon ja Vimpelin välisten kohtaamisten lopputulokset. Äärimmäisen tiukkoja pelejä, jokainen kuitenkin syystä tahi toisesta Jymylle kääntyneitä. Vimpeli on voittanut Sotkamon viimeksi syksyllä 2011, kolmannessa finaalissa.

Tänään Vimpelin Saarikentällä pelattava ottelu on siis tästä syystä äärimmäisen kutkuttava, joku voisi kutsua sitä jopa hurmokselliseksi. Jännitettävää riittää. Kumpi on parempi lukkari, Kohonen vai Huuskonen? Lipeääkö pallo Savonjokeen, ja jos lipeää, kenen lyömänä? Väpäjääkö Aki Oravan kahvaviikset Saarikentän mekkalassa?

Siis mitä?

Jäi tosiaan mainitsematta, Akilla on uusi look. Ihailkaapa alla olevaa kuvaa!

Akin kahvaviikset Alajärven yleisurheilukentällä. Komeat ovat!
Akin kahvaviikset Alajärven yleisurheilukentällä. Komeat ovat!

Jymyjuna-lehti luettavissa!

Tässä vaiheessa on pakko nostaa esille myös vastikään valmiiksi saatu Jymyjuna-lehti (pdf), jonka nettiversio on jo luettavissa oheisesta linkistä.

Tämä ei jää myöskään tähän! Nyt teillä on mahdollisuus osallistua Jymypohje-kisaan, jossa tehtävänä on arvata oikein kolmien pohkeiden oikea omistaja! Tulostamalla lipukkeen täältä, vastaamalla siihen oikein ja palauttamalla sen takaisin Jymyn Kajaanissa pelattavassa kotiottelussa ensi tiistaina 18.6., osallistut upouuden Jymy-snapbackin arvontaan! Vastauslipukkeen löydät täältä: . Mikäli et ole aivan varma oikeiden pohkeiden omistajasta, käy katsomassa ennen Kajaani-peliä Jymyn kotiottelu sunnuntaina klo 17 Seinäjoen Jymyjusseja vastaan!

Siitäpä pohkeita tsuumailemaan!
Siitäpä pohkeita tsuumailemaan!

Ainiin ja hei, oikeat vastaukset niihin englanniksi väännettyihin nimiin! Ne herättikin yllättävän paljon pähkäilyä, joten on aivan oikeutettua, että paljastan ne nyt tässä, olkaa hyvät:

Axel Squirrel = Aki Orava
Patrick Bonfire = Pasi Kokkonen
Bert Gravy = Perttu Hautala
Mickey Beachbay = Mikko Rantalahti
Mike Gallop = Mika Laukkanen
Ian Overhouse = Ilkka Ylitalo
Joshua Millpeninsula = Juuso Myllyniemi
Matthew Otter = Matti Saukko
Michael Burbot = Miikka Matikka
Tom Hillside = Tommi Mäentausta
Johnny Eastlight = Jouni Itävalo
Matty Tittyfield = Matias Rinta-aho

Jokohan se alkaisi riittää tältä päivältä? Palataan pelin aikana Twitterissä!

-AH