Pelipäiväblogi: Kanekaanepää kutsuu

Pelipäivä on eripäivä ja pelimies on erimies. Pelimiehiyden ja pelisilmän syvintä olemusta osoitti Saku Hakkarainen edellisessä kotipelissä Sotkamossa, kun nuorukainen karkasi kolmospesältä kotiin 1-3 -tilanteessa yllättäen kaikki. Tässä vielä ote edellisen pelin otteluraportista, jos joltain tuo tilanne meni ohi:

”Lyömässä ollut Aki Orava kahvitti etukentän mailan tupella lyödyllä ohitusnäpyllä ja siirsi näin Antti Hartikaisen kakkoselle. Sitten alkoi tapahtua. Kolmospesällä ollut Saku Hakkarainen huomasi samassa tilaisuutensa koittaneen ja ampaisi kaikkien yllätykseksi kotitaipaleelle. Kossun ulkokenttä huomasi tämän liian myöhään, vaikka pallon perään lähdettiin ja polttoyrityskin saatiin aikaiseksi, pääsi Saku tuulettamaan jakson kolmatta juoksua. Videomateriaalia tilanteesta luvassa seuraavassa pelipäiväblogissa, mikäli oikeat filmikelat löytävät tiensä toimituksen käsiin.”

Ja kuten luvattua, nuo filmikelat kaivettiin esiin ja leikattiin arvon lukijoita varten tähän pelipäiväblogiin kaikkien luettavaksi. Sakuhan ei tänään pelaa Kankaanpäässä, hän kun vietti eilen ylioppilasjuhliaan, joten on aivan oikeutettua omistaa tämä osio pelipäiväblogista tälle toisen polven huippupesäpalloilijalle!

Sakun ylioppilaskuva.

Sakun ylioppilaskuva.

Nyt kun olemme antaneet raikuvat suosionosoitukset Sakulle, on aika keskittyä päivän peliin Kankaanpään Mailaa vastaan! Arvatkaahan, kuka ottaa Sakun paikan jokerina? Jos et arvaa, seuraa Jymyn twitteriä päivän mittaan vastauksen saadaksesi! Tuttuun tapaan otteluseuranta löytyy Twitteristä, joten kannattaa pysyä mukana!

Päivän polttavin puheenaihe:

Immo Rautiaisen ja Rowan Atkinsonin häkellyttävä yhdennäköisyys. Tämä nousi puheenaiheeksi aamupäivän aikana, ja jotta myös lukijoilla olisi jonkinlainen mahdollisuus asettaa mielipiteensä asiasta pöytään, otti toimitus vapauden asettaa näkyville pelipäiväblogin historian ensimmäisen ”Kuin kaksi marjaa” -kuvapäivityksen.

immo_rowan_pieni

Kyllähän molempia tuntuu tuo Vuokatin lippalakki pukevan!

Tässäpä siis myös vinkki niille, jotka aprikoivat sitä, kumpi veljeksistä on kumpi. Immo on veljeksistä se, joka näyttää Rowan Atkinsonilta.

-AH