Pelipäiväblogi: Kiteen kaatoon (Päivitetty 17.5. klo 11.42)

Pelipäivä on eripäivä! Kotipeli tiedossa ja säästä luvattu mitä mainiointa! Vaan miltä näyttää vieraspelireissu? Ennen kuin suuntaa askeleensa Hiukan suuntaan, niin tässä on katseltavaksi videopätkä, jossa kurkataan Jymyn bussin sisälle ja haistellaan kauden ensimmäisen vieraspelireissun tunnelmia. Matkaoppaina toimivat Immo Rautiainen ja Jimi Heikkinen.

Aamutreenit Hiukassa

Aamutreenit ovat käynnissä varsin seesteisessä ilmassa ja ”I’m open” –huudot raikuvat alkulämpöfudiksen yhteydessä. Jo matka tänne Sotkamoon höystettynä Kainuun idyllisillä maalaismaisemilla herättivät muistiärsykkeitä Jymyn Kajaanin suurlähettiläissä Mikko Korhosessa, Jimi Heikkisessä ja Immo Rautiaisessa. Immon mieli palasi Köyliölle suunnattuun vieraspelireissuun.

– Kun tultiin paikalle, niin paikallinen kenttämestari kasteli etukenttää vesiletkun kanssa. Kun häneltä kysyttiin, onko täällä tullut näin paljon vettä kun etukenttä on aivan märkä, niin kaveri totesi: ”Ei, kun minä äsken kastelin tämän kentän pinnan”, kertasi Immo tapahtunutta huvittunut ilme kasvoillaan.

Protesti jäi kuitenkin tekemättä, olikohan kenttämestarin rehdillä asenteella tähän jotain vaikutusta?

Päivän kivenkova fakta:

Kolmella litralla bensiiniä pääsee Kajaanista Sotkamoon.

Peliä kohti

Joukkueiden kokoonpanot on ilmoitettu ja Jani Komulaisellakin on sana sanottavana tulevasta ottelusta! Joukkueiden kokoonpanoissa on huomionarvoista se, että Jymy on siirtänyt Aki Oravan numeroksi kolme ja Kiteen joukkueesta puuttuu Pasi Kokkonen. Kentän laidalta voisi vielä sanoa sen verran, että juniorit voittivat alkulämmöksi pelatun jalkapallon Kosti Rautiaisen omien sanojen mukaan ”helposti” maalein 2-1. Sisuunnuttaakohan häviö konkareita peliä ajatellen?

Joukkueiden kokoonpanot:

Sotkamon Jymy
1. Niko Korhonen
2. Antti Hartikainen
3. Aki Orava
4. Roope Korhonen
5. Toni Kohonen
6. Kosti Rautiainen
7. Immo Rautiainen
8. Jimi Heikkinen
9. Mikko Korhonen
10. Jani Komulainen
11. Niilo Piiponniemi
12. Jere Vikström
1PJ. Mikko Kuosmanen
2PJ. Mika Sirviö

Kiteen Pallo -90
1. Ville Hämäläinen
2. Matti Latvala
3. Sami Partanen
4. Toni Laakso
5. Jussi Hurskainen
6. Simo Rahunen
7. Topi Hurskainen
8. Mikko Sirviö
9. Juhani Myyryläinen
10. Mika Laukkanen
11. Sami Mielonen
12. Ilkka Männikkö
1PJ. Vesa Varonen
2PJ. Petri Tuuva

AH