Pelipäiväblogi: Kolomen jiin Kajjjaani (Päivitetty 3.7.2012 klo 15:18)

Pelipäiväblogi ottaa huomiseen Kajaani-peliin, jossa vastassa on siis Hyvinkään Tahko, pienen varaslähdön! Pojat olivat treenaamassa H-hetkeä edeltävänä päivänä pääkallopaikalla Kajaanin keskuskentällä. Ilmassa oli selkeästi suuren urheilujuhlan tuntua jo edellisenä päivänä, kun harjoitusten yhteydessä kentälle pystytettiin lisäkatsomoita ja Kainuun kultakurkku Heikki Koskelo kävi avaamassa ääntänsä seuraavaa päivää varten. Tuttuun tapaan, missä pojat, siellä kamera, eikä tämä kerta ole poikkeus.

Jymyn iholla -sarjan kymmenennessä osassa Mikko Korhonen, Roope Korhonen ynnä Jimi Heikkinen makustelevat tunnelmia Kajaani-pelin alla ja Mikolla on ongelmia hiustensa kanssa.

Päivän lentävä lause:

”Kyllä tää on kupperimiehille mukava paikka. Ja oikeastaan vähän kaikille.” – Jimi Heikkisen kommentti Kajaanin keskuskentästä.

PS. Kohosen Toni oli varsin vekkulilla tuulella tänään, kameramies ei vain ehtinyt napata paikasta toiseen sinkoilevaa lukkaria kameran etsimeen, parempi onni ensi kerralla. Onkohan Toni inspiroitunut Kajaanin atmosfääristä ja mitähän se sitten tietää huomista ajatellen?

Koska pelataan pesäpalloa?

Pelipäivä on tähän mennessä sujunut varsin seesteisesti. Sadepilvet poistuivat Kajaanin yltä Heikkisen Jarmon parin puhelinsoiton jälkeen ja pelaajien flow aamutreeneissä oli huikea, johtuen luultavasti paikalla kuhisseen lehdistön läsnäolosta. Seuraavassa muutama tuokiokuva alkupäivän tapahtumista!

Toni Kohonen ottaa kaksi mediaa haltuun samanaikaisesti. Vaikka TV-haastattelua pukkaa, eivät pelipäiväblogin lukijatkaan jää ilman tervehdystä!

Led-taulut oli saatava myös Kajaaniin mukaan ja yllä olevassa kuvassa ensi kesän Maailman vahvin mies -kisaan osallistuva Antti Hartikainen näyttää pojille kantamisen mallia. Immo Rautiainen kunnostautui myös tavarankannossa, vaikka huolena olikin se, että kannetaanko tässä nyt tavaraa ihan oikeaan paikkaan.

Jimin taidot saföörinä ovat kiistattomat. Mutta hetkonen, miten Tahkon Juha Korhonen on eksynyt Jimin takapenkille?

Päivän polttavin puheenaihe:

Suomalainen itsetunto. Voiko suomalaista huomauttaa siitä, että kengännauhat ovat auki, ilman että tämä kokee oman ammattitaidon kengännauhojen solmimisessa kyseenalaistetuksi? Mene ja tiedä.

-AH