Pelipäiväblogi: Piilopirtti

Pudotuspelit. Kuuleman mukaan ne ovat aivan oma maailmansa. Pelaajien ja kannattajien käyttäytymismalli muuttuu. Nyt pelataan kynsin ja hampain, aina voittoon asti.

Harva kuitenkaan tiedostaa, että joillain ihmisillä on tapana vaihtaa myös asuinsijaansa pudotuspelien alla. Jos joku tällaiseen vouhotukseen lähtee, niin kukapa muukaan kuin ystävämme Jimi Heikkinen! Jimi esittelee oheisessa videossa piilopirttinsä pudotuspelien ajalta.

On se veijari. Yksityiskokki ja kaikki.

Vaikka tänään pelataan vaihtelun vuoksi Ilmajoella, on kannattajien hyvä siirtää mieli jo ajatuksen tasolla tulevaan tiistaihin ja JymyHyvä-hyväntekeväisyysotteluun Hiukan pesäpallostadionilla! Sen lisäksi, että ottelun jokaisesta katsojasta lahjoitetaan 1 euro kohdennettuun nuoristyöhön Kainuussa, on tiedossa myös toinen tempaus, jolla ihmiset voivat olla tekemässä hyvää.

13.8. JymyHyvä-pelissä tempaistaan iloisen asian puolesta. Ottakaa kotoa mukaan pehmolelu. Jymyn 1. juoksun tultua jokainen lennättää oman pehmonsa kentälle ja nämä pehmot lahjoitetaan kainuulaisille lapsille MLL Kainuun Piirin toimesta. Näin löydetään pehmoille uusi koti.

nallekentälle

Mikäli olette vielä hämmentyneitä ja kaipaatte demonstraatiota muodossa liikkuvan kuvan, katsokaa alta löytyvä video jääkiekko-ottelusta Kanadassa!

Ja takaisin tämän päivän peliin. Palataan asian tiimoille Jymy-Twitterissä!

PS. Musta kissa jolkotteli äskettäin takakentän poikki täällä Koskenkorvalla. Mitähän se tietää pelin kannalta ja kelle?

-AH