Pelipäiväblogi: Pyöräillen Kajaanissa

Tänään pelataankin sitten Kajaanin keskuskentällä (klo 18), jos joltain tämä tieto oli päässyt vielä ohitse vilahtamaan! Jymy kävi eilen jo tutustumassa harjoitusten myötä Kajaanin kenttään ja toimitus oli tietenkin haukkana paikalla tekemässä otteluennakkovideota.

Tai tämä oli ainakin suunnitelma.

Otteluennakko nimittäin unohtui äkkiä, kun huomio kiinnittyi haastateltavan, Niko Korhosen, heleänpunaiseen polkupyörään. Aikamoinen menopeli! Voitteko väittää vastaan?

Niko pahoittelee risaa soittokelloaan ja muistuttaa meitä muita siitä, että kellon kunto on aina tarkistettava, mikäli aikoo pyöräilemään lähteä!

OIKAISU

Tässä vaiheessa on syytä tehdä oikaisu. Muutama pelipäiväblogi takaperin väitimme virheellisesti, että Aki Oravan näyttävät kahvaviikset olisivat tehneet ilmentymisen Alajärven yleisurheilukentällä. Tämä ei tietenkään pitänyt paikkaansa, Akin viikset olivat nähtävillä Haapajärven yleisurheilukentällä, kun Jymy pysähtyi Haapajärvellä matkalla kärkikamppailuun Vimpeliä vastaan.

Julkaisemme nyt haapajärvisiä fanejamme ajatellen tuon samaisen kuvan Akin viiksistä hieman retusoituna. Toivomme näin, ettei kellekään jää mielipahaa.

akin_viikset_hapis

Pyrimme jatkossa olemaan tarkempia ilmoittaessamme Akin viiksien olinpaikkaa.

Päivän twiittaus:

”Muistelimme tuomari Lähteenmäen kanssa hänen esiintymistä pituuslyönnin SM-kisoissa. Kehuin hänen hauista, käski pitää turvan kiinni #pesis” – kenties Suomen sanavalmein kakkoskärjen kotiuttaja Mikko Korhonen (Twitterissä @doksakorhonen) yritti saada small talkia aikaan syöttötuomari Matti Lähteenmäen kanssa edellisessä kotiottelussa, huonoin tuloksin.

Mikäli joku on sitä mieltä, etteikö tuomareita kohdeltaisi pelaajien osalta hyvin, emme voi väittää, ettemmekö olisi yrittäneet.

PS. Tuon pituuslyönnin SM-kisojen finaali käytiin Vimpelissä vuonna 1990 pelatun Itä-Lännen tauko-ohjelmana.

-AH