Pelipäiväblogi: Roope jahtaa ennätystä

Hyvät pesäpallokansalaiset. Tämä päivä joko tullaan, tai ei tulla muistamaan historiallisena. Miksikö?

Sotkamon Jymyn Roope Korhosella on mahdollisuus iskeä uusiksi yhden kauden tehopiste-ennätys mikäli hän tämän päivän ottelussa Seinäjoen JymyJusseja vastaan onnistuu saamaan yhteensä kolme tehopistettä, eli yhteensä kolmea lyötyä tai tuota juoksua tilillensä. Silloin hänellä on tältä kaudelta kerättynä yhteensä 117 tehopistettä, kun niitä ennen ottelua on 114 (8 kunnaria, 80 lyötyä, 26 tuotua) kappaletta.

Edellinen ennätys on kaudelta 2004, kun Sami Joukainen keräsi yhteensä 116 (6 kunnaria, 97 lyötyä, 13 tuotua) tehopistettä.

roope_kortinpeluu

Kuvassa korttia lätkivän Korhosen mukaan ennätysjahdissa pitää muistaa keskittymisen kannalta yksi seikka. Ei saa keskittyä lainkaan. Tarkennettuna tämä tarkoittaa sitä, että on keskityttävä aivan muihin asioihin, kuin rajapyykin saavuttamiseen, tai peli on menetetty. Heti samassa tilanteessa Roopelta joukkueen huoltajalle Antti-Jussi Korhoselle esitetty kysymys pysyi täten viitoitetulla linjalla.

– Missä syödään pelin jälkeen?

Toimituksella on myös toinen yllätys blogin seuraajille.

Kesän aikana useaan otteeseen himoittu ja toivottu kannatuslauluklassikko on vihdoin YouTubessa! Hyvät naiset ja herrat: Jymylaulu!

Olihan niitä kannatuslauluja vissiin toinenkin, mutta kaikki aikanaan. Eikun Jymylaulu tulille ja Roopen ennätysjahtia jännäämään!

Päivän twiitti:

Meinasi Roopen ennätysjahti jäädä Toholammille, mies ehti kuitenkin puhelimen välityksellä saada bussin kääntymään #pesis #unohtu_kyydistä

Roope meinasi unohtua Toholammille töröttämään harjoitusten yhteydessä, mutta onnistui hän silti puhelimella saavuttaamaan baanalle huristaneen bussin ja kääntämään sen parahiksi ympäri, jotta kyytiin otto oli vielä mahdollista. No, onpahan tehty kaikkemme Roopen keskittymisen herpaannuttamiseksi!

-AH