Pelipäiväblogi: Sen Jared Letokin ostaisi

Johan nyt pomppasi! Jymy-snapback kerää jo kainsainvälistä huomiota, uskokaa tai älkää. Eräällä Helsinkiläisellä musiikkifestivaalillä nimittäin 30 Seconds to Mars-yhtyeen keulahahmo, Hollywood-näyttelijänäkin kunnostautunut Jared Leto pitää päässään tuota himoittua lippalakkia päässään hetken verran, kunnes lakin oikea omistaja pelkää menettävänsä lippahatun ja lunastaa sen Letolta takaisin. Jos et usko, niin katsohan video alta. Lippahattu lepää Jaredin päässä ajassa 0:47-0:49.

Ei hätää Jared, jos haluat oman kappaleesi, lähetä meille vain sähköpostia osoitteeseen toimisto@superjymy.fi.

Päivän muissa polttavissa puheenaiheissa on liikuskellut Mikko Korhosen liekehtivä piikkitossu. Kuulit oikein! Mikko meni ja kuopaisi yhden kerran liikaa juoksuharjoituksissa jalan livetessä asfaltin puolelle, piikit löivät kipinää ja loppu siirtyy tilataideteosten historiaan:

piikkari_tulessa

Kyseessähän ei varmaan millään muotoa ollut vahinko, vaan kuten jo edellä mainittua, kantaaottava tilataideteos, joka arvostelee nykyihmisten tulipalokiireellä etenevää elämäntyyliä ja aiheetonta itsetuotettua stressiä.

Harmi, että ennen kuin Kiasman taiteellinen johtaja saatiin langan päähän, oli taideteos nimeltään ”Spikes on Fire” ehtinyt polttaa jo itsensä loppuun. Ah, tätä elämän ironiaa.

Päivän POLTTAVIN puheenaihe:

Antti Hartikaisen habitus. Aki Orava ja hänen poikansa Maximus olivat käyneet keskustelua Antti Hartikaisen ulkoisesta olemuksesta. Keskustelu eteni seuraavasti:

Maximus: Minä vähän pelkään Antti Hartikaista.
Aki: Miksi?
Maximus: Koska Antti Hartikainen on pelottava.

Vaikka totuus tulee yleensä lasten suusta, en välttämättä allekirjoittaisi Maximuksen mielipidettä. Vai mitä olette itse mieltä?

antti_hartikainen_viikset_pieni

Kauneus on katsojan silmissä!

Josko tuo peli jo Rännärillä alkaisi. Muistakaa hyödyntää Bittilähteen online -seuranta ja Jymy-Twitter!

PS. Superpesiksen toimitusjohtaja Jussi Pyysalo otti henkilökohtaisesti Kosti Rautiaiseen yhteyttä ja pahoitteli Kostin nimilappu-gatesta syntynyttä kohua ja mielipahaa. On ne sukkelia ja huomaavaisia!

-AH