Pelipäiväblogi: Superpesisjoukkue yllätettiin Jyväskylässä – KATSO SHOKEERAAVAT KUVAT!

Noin ikään, toinen puolivälieräottelu on aivan käsillä. Matkaan lähdettiin ottelun aikaisen ajankohdan vuoksi jo edellisenä iltana ja yö vietettiin Jyväskylässä.

Artikkelikuvassa oleva korttikäsi kuuluu Roope Korhoselle, joka kuuleman mukaan on korttipeleissä aika haka. Tulokset merkataan tietenkin arvoiseensa opukseen!

Kuten jo mainittua, joukkueen vanhempi kaarti pystyi vuosien loppusarjakokemuksen myötä keskittymään bussimatkalla myös kortinpeluuseen…

…kun taas joukkueen nuoremmat edustajat imivät tietoutta itseensä Mikko Korhosen pudotuspelikoulussa.

Jimi yllättettiin poikamaisella kujeilulla varsin heikolla hetkellä: kesken Twitter-tilin päivittämisen.

Niin kuin edellisessä pelipäiväblogissa lupailimme, tällä kerralla julkaistaan kovan mietinnän ja seulan tuloksena pieni lista pesäpallokenttien tyylikkäimmistä pelaajat. Kriteereissä painotettiin pelillistä tyylikyyttä, unohtamatta ulkoista olemusta. Listan puolelle jäi useita kovia nimiä, joten jos jollakulla lisättävää on, käyttäkää hyväksenne alla olevaa kommenttikenttää tahi Jymyn Facebook-sivua!

(Pelaajat eivät ole minkään valtakunnan järjestyksessä, toim. huom.)

1. Jan Hautala (Päättänyt uransa)
Ehdottoman elegantti pelaaja. Sulava ja tyylitelty kiinniotto/heitto -yhdistelmä yhdistettynä kestorusketukseen ja huikeaan karismaan herätti vastustajissa ansaittua kunnioitusta. Hautalan yllä on menestyksen aura.

2. Toni Kohonen (Sotkamon Jymy)
Tiukka katse syöpyy luultavasti kivenkin läpi. Eleet ja otteet lautasen äärellä ovat viimeisen päälle viimeisteltyjä. Naiskatsojien silmänvangitsijoina toimivat pesäpallokenttien näyttävimmät pohkeet.

3. Perttu Härkönen (Päättänyt uransa)
80-luvun kova luu oli kuuleman mukaan toisen pesäpallolegendan, Kari Hakkaraisen, idoli. Jotain Härkösen huolitelluista lajisuorituksista kertoo se, että Hakkarainen pyrki kopioimaan näitä joka suhteessa.

Päivän tietokilpailukysymys: Kun Kiri viime kerran oli pudotuspeleissä syksyllä 1999, yksi Sotkamon Jymyn tämänhetkisistä Superpesispelaajista oli Jyväskylän ja Koskenkorvan välisessä puolivälieräottelussa pesätuomarina. Kuka on tämä henkilö?

PS. Odotitteko otsikon perusteella jotain aivan muuta? Jouduitte sensaationhakuisen otsikoinnin uhreiksi!

-AH