Pelipäiväblogi: Tuotesijoittelu sisältää ohjelmaa

Nyt ollaan jännän äärellä! Välieräsarja on tänään Sotkamolle Pattijokea vastaan katkolla (1. välierän otteluraportti, 2. välierän otteluraportti). Päivähän on pesäpallofaneille (varsinkin kainuulaisille) mainio, ensin katsomaan Jymyn peliä ja illaksi sitten kotiin saunan lämmitykseen, samalla televisiosta seuraten televisio-ottelua Vimpelistä. Pelihän alkaa Hiukassa jo klo 15.

Vaan ennen kuin keskitytään iltapäivän kamppailuun, kurkataan mitä torstain pelireissulla tapahtui.

Jymyn iholla -sarjan yhdeksännessätoista osassa selviää, mikä hämmästyttää Aki Oravaa ravintola Messissä, mitä Jimi Heikkinen ostaa itsellensä Sotkamon R-kioskilta, millaista peliä pelataan pulkkilalaisella huoltoasemalla sekä kuka Jymyn pelaajista on Mercedes-miehiä. Kaikki tietenkin yhden pelireissun aikana!

Tuotesijoittelu saattaa sisältää hetkittäin myös sisällöllistä ohjelmaa.

Päivän polttavin puheenaihe:
Hutunkeitto pesäpallossa. Hutunkeitto on muihin urheilulajeihin verrattuna ainutlaatuinen alkuseremonia. Asetelma itsessään on jo hullunkurinen: kaksi henkilöä kilpailemassa siitä, kummalla on lopulta ote mailasta päällimmäisenä. Toinen joukkue vieläpä tuulettaa railakkaasti mahdollisen hutunkeiton voittamisen jälkeen. Henkinen yliote on napattu ja ottelu on käytännössä ratkaistu ennen kuin lukkari on nostanut yhtäkään syöttöä.

Aki Oravan mukaan hutunkeittoa vastaavan tapahtuman puute on syy siihen, miksi esimerkiksi jalkapallosta ei ole ikinä tullut niin suosittua. Onhan niillä se kolikko, mutta ei se ole sama asia!

Pitäisikö käydä konsultoimassa?

OIKAISU: Edellisessä pelipäiväblogissa väitettiin virheellisesti, että Aki Orava olisi ollut lautapelin voittaja. Oikea voittaja oli tietenkin Niko Korhonen. Pahoittelemme virhettä.

-AH