Pelipäiväblogi: Videoita Vimpelistä

Onko se rajaleikkuri? Onko se kentänhalkaisu? Ei, se on uusin Jymyn iholla!

Jymyn iholla -ohjelmasarjan uusimmassa osassa joukkue on matkalla kärkikamppailuun Vimpelin Saarkentälle. Kärkikamppailu kiihkeä luonne ei tarkoita kuitenkaan sitä, etteikö pienille kujeille jäisi pelireissulla aikaa… Jaksossa selviää myös, ketkä ovat Roope Korhosen ykkösfaneja!

Joku varmaan muistaa tämän twiitin vielä tuosta Vimpelipelistä?

”@doksakorhonen yllyttää yleisöä mylvimään Oravan lyöntivuorossa, Aki nostaa onnistuneen kopin ja kiittää yleisöä kera kumarrusten #pesis”

Tilanteessahan Mikko Korhonen siis yllytti yleisöä mylvimään enemmän häiritäkseen joukkuetoveri Aki Oravan kopinnostoa. Hyvittavan absurdi tilanne, eikö? Tämänpä vuoksi toimitus kaivoi kelat esiin ja esittää tilanteen toiveuusintana videon muodossa.

Kiinnittäkää täten huomiota ykkösellä koppia odottelevaan Mikko Korhoseen ja onnistuneen kopinnoston myötä raikuviin aplodeihin yllyttävän Aki Oravan kiitoksiin yleisölle. Aika velikultia.

Kyllä metakka kuuluu pesiskatsomoon!

Tänään suuntana on siis Hyvinkää ja kukonlaulun aikaan suoritetun aamuherätyksen takia allekirjoittanut ottaa nyt nokkaunet. Palataan illemmalla Jymyn twitterissä ja online-tulospalveluhan löytyy tuttuun tapaan Bittilähteestä! Vastassa oleva Tahko on hävinnyt nyt viisi ottelua perätysten, joten vastaan tulee mitä luultavimmin äärimmäisen latautunut ja nälkäinen kotijoukkue!

-AH