Tervetuloa pelipäiväblogiin!

Olkaatte tervehdityt arvoisat pesäpallon ystävät!

Pelipäiväblogi on blogi, jossa on tarkoitus seurata Jymyn superpesisjoukkueen edesottamuksia kulissien takana, niin sanotusti iholla, koko kesän ajan, aina pelipäivinä. Mukana kannattaa pysyä, sillä tähän osioon tulla tupsahtelee päivityksiä ennen peliä, pelin jälkeen ja joskus jopa pelin aikana, jahka sisällöntuottaja ei vain majaile makkarakojun vieressä. Tilanneseurantapäivityksiä kannattaa kuitenkin seurailla tuttuun tapaan Facebookista, sillä siellä tekniikka antaa nopeampaan päivitykseen myöten.

Ensimmäinen pelipäiväblogi ottaa pienen varaslähdön, sillä ensimmäiseen vieraspelireissuun Hyvinkäälle Jymy lähti jo perjantaina, tarkoituksena yöpyä Keski-Suomen kehdossa Jyväskylässä, jatkaen matkaa sitten seuraavana päivänä kohti Pihkalaa. Bussi oli tällä kertaa epätavallisen tyhjä, sillä joukkueen nuorempi kaarti, ynnä Mikko Korhonen, olivat matkustaneet jo aikaisemmin Hyvinkäälle A-poikien sarja-avaukseen. Mikko ainakin tuntui jännittävän poikien pelinjohtamista enemmän kuin omaa pelaamistaan, toivottavasti mies on saanut nukuttua.

Kuopiossa varsin leppeässä säässä vietettyjen harjoitusten jälkeen Immo Rautiaiselta nousi muistoja seuraavasta pysähdyspaikasta kuopiolaisella huoltoasemalla.

– Myymälävarkaus tuli pari kesää sitten todistettua. Kansalaisvastuu jäi sillä kertaa toteuttamatta, totesi Immo ja pedantista Tohmajärven kasvatista oli nähtävissä taakka, jonka tuo tapaus oli hänen mieleensä jättänyt.

– Hauskinta tilanteessa oli se, että kyseisen kaverin mukaan lähti tarjotin pullollaan sämpylöitä. Siinä oli valehtelematta ainakin parikymmentä sämpylää.

Päivän lentävä lause:

Jimi Immolle kaarityöskentelystä: ”Täällä voi huutaa mitä vain!”

Palaillaan huomenissa!
– AH